Dressuurletters in verschillende varianten

      Reacties uitgeschakeld voor Dressuurletters in verschillende varianten

Steeds meer mensen halen hun dressuurletters bij Heritage Products. En dat is helemaal niet zo vreemd. Kent u dit bedrijf al? Ze kennen hun oorsprong in de verkoop van de witte kunststof omheiningen en grand-prix dressuurringen. Ook bieden ze al vele jaren kwalitatief hoogwaardig dressuurhekwerk voor het maken van strakke en solide dressuurpistes. Ze leveren passende lettersets voor verschillende typen pistes. Denk hierbij aan kegelpistes, permanent geplaatste pistes en pistes met hoge omheining. Maar ook voor springbalken bent u hier aan het juiste adres.

Een divers aanbod aan uiterst duurzame springbalken

Innovatieve en uiterst duurzame springbalken voor de springsport. Dat is waar u verzekerd van bent. Ook kunt u deze eenvoudig bestellen bij Heritage Products. Het assortiment bestaat uit standaard hindernisbalken en custom (op maat) hindernisbalken, terwijl ze ook kunststof hanghekken, onderhekken en planken leveren, om de hindernis compleet te maken. De kunststof springbalken zijn opgebouwd uit buizen die door en door gekleurd zijn. Dit zorgt voor een lange levensduur. Zoekt u bijpassende dressuurletters? Geen probleem! Ook deze bestelt u eenvoudig online.

Dressuurletters van hoogwaardig kunststof

Voor welke variant u ook kiest, u bent altijd verzekerd van de beste kwaltiet. De dressuurletters zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, hebben een stijlvolle uitstraling en blijven in alle omstandigheden in uitstekende staat. De sets van 8 stuks bevatten de letters A-B-C-E-F-H-K-M, waar de sets van 12 stuks standaard de letters A-B-C-E-F-H-K-M-P-R-S-V bevatten. Ook zijn afwijkende stickersets op aanvraag leverbaar. En met de duurzame springbalken bent u verzekerd van een prachtige piste. De balken splinteren of scheuren niet. De veiligheid en duurzaamheid van ruiter en paard is daardoor tijdens iedere wedstrijd of oefening gewaarborgd.