010 Web Fotografie
Image default
Bedrijven

Laat een persoonlijke grafsteen ontwerpen

Bij het afscheid nemen van een geliefde is de keuze voor de grafsteen wel een belangrijk moment. Bij TOWA is het mogelijk om zelf een persoonlijke grafsteen te ontwerpen en bewerken via een online editor. Dit is zeer eenvoudig en zonder extra kosten. U kiest eerst de afmetingen, het materiaal voor de steen en de kleur. Vervolgens maakt u de grafsteen op met letters en afbeeldingen. Tenslotte plaatst u uw order. U geniet altijd van de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen. Wilt u graag advies op maat bij het ontwerpen van uw grafsteen? Dan belt u gerust naar deze specialist voor al uw vragen.

Een persoonlijke urn online kopen

Wanneer een geliefde overlijdt, wilt u de mooiste herinneringen bewaren. Daarom biedt TOWA verschillende asbestemmingen aan, zodat u altijd een mooie herinnering in huis heeft staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een asdruppel. De asdruppels en urnen zijn gemaakt van al dan niet transparant kristalglas en zijn verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen en formaten. Zo heeft u een resultaat dat perfect aansluit bij uw wensen. Hierbij geeft de specialist u ook graag een persoonlijk advies over thuis gedenken. Aarzel dus zeker niet om contract op te nemen met de specialist met al uw vragen.

Meer dan een urn online kopen

TOWA is de fabrikant van grafsteen belettering en decoraties. Enige tijd geleden is het assortiment verder uitgebreid met een lijn van glazen urnen. Daarbij is het mogelijk om deze asbestemmingen te voorzien van een staander of tekstring welke is vervaardigd uit RVS. Op die manier is het mogelijk om er een persoonlijk tekst in te laten plaatsen. Dit kan een standaard tekst zijn, maar de tekst kan ook op maat worden gemaakt. Alles is mogelijk. Uiteindelijk kunt u bij TOWA niet zomaar een urn kopen online, maar bieden we u een persoonlijke herinnering in de vorm van een asbestemming die volledig aansluit bij uw wensen.