010 Web Fotografie
Image default
Cadeau

Een dierbare gedenken met een foto in glas

Wilt u een mooie herinnering zoals het herdenken van iemand die overleden was en u dierbaar was? Dan kunt u zijn of haar foto laten vereeuwigen in kristal glas bij ons bedrijf dat speciaal met glas laseren werkt. Dit kan met elke gelegenheid zoals een verjaardag, bijzondere vakantie, geboorte van een kind of een bruiloft. Een foto in glas is een bijzonder cadeau voor elke bijzondere gelegenheid. Voor foto’s in glas zijn diverse creatieve en originele opties mogelijk.

3D ontwerpen in glas

Uw foto in glas maken kan op diverse manieren plaatsvinden. Dit kan met een 2D of 3D ontwerp bijvoorbeeld, maar ook samen met led verlichting waardoor de foto extra opvalt bij dag en nacht. Bij een 3D techniek wordt de foto echt in glas gelazerd.

Dit geeft een soort holografisch effect. Het gezicht word door middel van speciale lasertechnieken 3Dimensionaal. En zo ontstaat er een 3D foto in glas. Dit komt tevens bij mensen en dieren het beste tot zijn recht. Hierbij zijn verschillende soorten glas mogelijk zoals waxinelicht houders en zelfs vaasjes waar as in kan worden gezet. Ook een dubbelportret is mogelijk. Voor elk soort glas en portret zijn weer verschillende prijzen.

Naast portretten zijn ook kristallen logo’s mogelijk en herdenkingsglazen met iemands geboorte datum en overlijdensdatum net als een grafsteen. Elke herdenking verdient een mooie plek in de woning. Ook een hele reeks (serie) van glas foto’s kan mooi in de huiskamer staan. Denk aan een foto verhaal of elk familie lid in glas gebrand.

2D ontwerpen in glas

De 2D ontwerpen zijn meer als een zwart wit foto. de de lijnen zijn vanaf de zijkant zichtbaar. Ook de 2D techniek vind plaats door middel van een laserstraal waarbij de foto echt in het glas wordt geprojecteerd. De foto’s krijgen op deze manier een luxe uitstraling. Naast foto’s kunnen uiteraard ook bedrijfsnamen en logo’s in een glasplaatje worden gelazerd.

Dit staat ideaal als visitekaartje bij de deur met uw bedrijfsnaam en logo. De foto’s die in glas worden gebrand zijn van hoge kwaliteit met een hoge helderheid. De foto dient zo onbewerkt mogelijk te worden aangeleverd voor het beste effect. Ook worden achtergronden verwijderd waarbij allee het portret van mens of dier zichtbaar zijn. Een overleden dierbare komt op deze manier weer een beetje tot leven.

Ontwerpen met led verlichting

Om wat extra nadruk te leggen op de foto maakt verlichting met zuinige led lampjes de foto nog helderder en laat deze uit het oog springen. De modellen ook bij overige glas foto’s zijn in 3D kubussen en blokken te krijgen waar een waxinelichtje in past.

De led verlichting is los voor ieder model verkrijgbaar en kan onder de kubus worden geplaatst. Er zijn zowel led lampjes op batterijen als met snoer verkrijgbaar. Per meerdere lampjes of per twee. Dit hangt af van de grootte van de foto kubus. Voor verschillende bedrijven zijn al prachtige logo’s, teksten en foto’s in glas gemaakt. Voor meer informatie over een foto in glas en soorten en maten kunt u kijken op https://www.all-incrystal.nl

https://www.all-incrystal.nl/