010 Web Fotografie
Image default
Gezondheid

Een heerlijke massage in Hengelo

Wil je even genieten en rust? Even een moment van ontspanning en relaxen? Boek dan een heerlijke massage in Hengelo. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een heerlijke massage in Hengelo. Wij hebben een groot aanbod in verschillende massagen. Van sportmassages, tot ontspannende massages. Bij onze salon bent u aan het juiste adres voor de beste massage in Hengelo.

Onze salon

Onze salon voor massages in Hengelo is een sfeervolle ruimte. Zodra u binnenstapt overvalt u gelijk het gevoel van relaxen en rust. De behandelruimte is dan ook er fijn en staat in het teken van rust. Het licht is gedimd, kaarsjes branden, er hangt een aangename geur en het vertrek heeft een prettige temperatuur. Ook hoor u rustgevende zachte muziek, zo kunt u ook heerlijk wegdoemelen tijdens een massage in Hengelo. Daarnaast zijn er enkele ruimtes waar u zich op het gemakje kunt verkleden.

Soorten massage

In de salon bieden we verschillende massages aan. De beste massage in Hengelo is de Indiase Relax Massage. Dit is een massage waarbij de nek, schouders en hoofdhuid gemasseerd door toepassing  van stevige, energieke massagegrepen. Bij deze behandeling houd je de kleding aan en wordt er geen gebruik gemaakt van olie. Het is een massage om stress tegen te gaan. Ook de welbekende hot ston massage kun je in de salon volgen. Tijdens de Hot Stone Massage in Hengelo word je gemasseerd met duizenden jaren oude, warme basaltstenen. Dit geeft zo’n heerlijk gevoel van diepe ontspanning. Totaal uitgerust en ontspannen kun je terug van deze massage in Hengelo.   De stenen worden vooraf opgewarmd in een afgesloten pan tot ze een warmte hebben van circa 45 graden. Tijdens de behandeling kunnen de stenen eventueel nog verder (naar wens) opgewarmd worden. Wilt u kennismaken met een van deze behandelingen? Boek dan een massage in Hengelo en laat u zichzelf even helemaal gaan en ontspannen.