010 Web Fotografie
Image default
Groothandel

Silvent persluchtpistolen voor licht gebruik

Gebruikt u uw persluchtpistool voor wat lichtere toepassingen, dus niet in extreme omgevingen, maar voor het effectief reinigen van objecten die niet bijzonder zwaar vervuild zijn? Dan wordt u perfect in deze behoefte voorzien met een pistool van Silvent uit de wat lichtere klasse. Maar maakt u zich geen zorgen: Silvent levert ook diverse persluchtpistolen die voor zwaardere toepassingen gebruikt kunnen worden. Elk model heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Welk model voor u het meest geschikt is, hangt af van uw wensen en eisen, het gebruik, maar natuurlijk ook uw budget.

Silvent producten in de lichte categorie

In de lichte categorie is de Silvent 500-lijn altijd een uitstekende keuze. Met de 500-Z, de 500-S en 500-L heeft u de beschikking over een absoluut kwaliteitsproduct dat geschikt is voor zeer uiteenlopende toepassingen. Ook als u een keer een wat zwaarder verontreinigd object met perslucht schoon wilt maken, zijn deze modellen uiterst geschikt. Bovendien merk je bij alle producten van Silvent dat ze een gespecialiseerd bedrijf zijn en dat innovatie hoog bij ze in het vaandel staat. Zo zult u met deze modellen al snel tientallen procenten energie besparen en veel stiller kunnen werken. Dit is mogelijk dankzij de unieke nozzels van dit merk. Met een veiligheidskoppeling voor perslucht zorgt u zelfs voor nog meer besparing.

Op goedkope wijze zorgen voor een nog betere efficiëntie

Op zowel de Silvent 500-Z, 500-S en 500-L kunt u een veiligheidskoppeling voor perslucht monteren. Zo’n veiligheidskoppeling voor perslucht zorgt altijd voor een constante luchtdruk, of het apparaat nu in gebruik is of niet. Bovendien gaat het lekken van lucht bij een hiervoor vatbaar gebied (de aansluiting van het pistool op de luchtslang) tegen. Een veiligheidskoppeling voor perslucht vergt slechts een zeer geringe investering. Wilt u een persluchtpistool met veiligheidskoppeling aanschaffen? Dit kunt u het beste doen bij KDS Advies. Dit is een onafhankelijk perslucht detectiebureau dat verder geen belang heeft bij de verkoop van hun producten. Hierdoor zult u altijd profiteren van de voordeligste prijs en het beste advies.