010 Web Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Extra warmte met een Bloomingville vloerkleed

Geef je woonkamer wat meer luister met een vloerkleed

Vloerkleden geven en interieur veel extra warmte en uitstraling. En daarom zijn vloerkleden het neusje van de zalm als het gaat om woonaccessoires. Vooral een zoals een Bloomingville vloerkleed is ideaal om de woonkamer meer luister te geven en een unieke sfeer in huis te creëren. Maar wat is een Bloomingville kleed precies. En welke pluspunten hebben dit soort kleden?

Wat is een Bloomingville vloerkleed?

Het merk Bloomingville is afkomstig uit Denemarken. De kleden van dit topmerk zijn hip, modern en tijdloos en passen in nagenoeg elk interieurtype. Met name als je van een warm, gezellig en Scandinavisch ontworpen woonkamer houdt, is een Bloomingville vloerkleed iets voor jou. Het motto van Bloomingville is ‘Create Joy through Change’. Deze woorden zijn de kernwoorden die het merk typeren.

De kernwaarden van een kleed van Bloomingville

Een Bloomingville vloerkleed is altijd een nieuwe creatie met een verrassend design. Daarbij levert de aanblik van Bloomingville accessoires en interieurartikelen altijd een plezieriger en blij gevoel op. Een gevoel van warmte en plezier is uiteraard erg belangrijk als je thuis bent! En ten slotte speet ‘change’ een belangrijke rol in de designfilosofie van Bloomingville. De ontwerpen zijn niet alleen tijdloos, maar een Bloomingville vloerkleed heeft ook altijd een verrassend, nieuw design en blijft je verrassen qua ontwerp!

Bekijk het complete assortiment in onze webwinkel

Ideaal aan Bloomingville is dat dit Deense merk een breed assortiment Bloomingville vloerkleden, kussens, bankjes en andere prachtige huisaccessoires heeft. Laat je verrassen door de variatie en eindeloze mogelijkheden van deze Deense hoogvlieger!