010 Web Fotografie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een handige oplossing voor verzending: de brievenbusdoos

Als u regelmatig kleine pakketjes verstuurt, heeft u dan al eens gedacht aan een brievenbusdoos? Dit is een handige verpakkingsoptie die, zoals de naam al aangeeft, door vrijwel iedere brievenbus past. Als u iets verstuurt in een brievenbusdoos kan uw pakje door de postbode worden meegenomen samen met drukwerk. U betaalt dan aanzienlijk minder verzendkosten dan wanneer u gebruikmaakt van reguliere verzenddozen die door een pakketdienst worden bezorgd. Er zijn legio mogelijkheden voor het gebruik van dozen voor brievenbuspost, zolang de inhoud door de brievenbus past kunt u kiezen voor deze optie. Gewone verzenddozen zijn vaak veel te groot voor de inhoud, waardoor u ook nog eens voor vulmateriaal moet zorgen.

Veilig en snel versturen in en vanuit het binnen- en buitenland

Als u gebruik maakt van brievenbusdozen kunt u kleine artikelen snel en veilig in en vanuit het binnen- en buitenland versturen. Voor zendingen over de grens is een brievenbusdoos een prima optie, omdat ook dan de bezorging vaak sneller gaat dan wanneer u gebruikmaakt van een pakketdienst. Als een brievenbuspakje geen optie is, kies dan voor stevige verzenddozen die tegen een stootje kunnen. Er wordt vaak niet al te zachtzinnig omgesprongen met pakketten door de verschillende vervoerders. Bij breekbare inhoud is het dan ook erg belangrijk om deze goed te verpakken in beschermend materiaal en de opmerking ‘Breekbaar’ of ‘Fragile’ op de verpakking te vermelden.

Welke verzendmaterialen zijn handig voor uw bedrijf?

Als u regelmatig een pakket verstuurt, misschien wel meerdere per dag, dan is het natuurlijk belangrijk om goed verzendmateriaal op voorraad te hebben. Dit kunt u bestellen bij Twinpack. Zij hebben een ruim assortiment verzenddozen beschikbaar in allerlei maten. Dit geldt ook voor verpakkingen die geschikt zijn als brievenbuspost. U kunt deze laten voorzien van uw logo of uw bedrijfsnaam zodat de ontvanger de zending meteen herkent. Als u grote aantallen verzenddozen nodig heeft, is het handig om hiervoor vooraf een vrijblijvende offerte te vragen, vaak kunt u dan gebruikmaken van volumevoordeel.