010 Web Fotografie
Image default
Bedrijven

Geen last meer van zachte bodems door grindmatten

Zoek niet verder naar grindmatten op rol  als de perfecte oplossing voor uw zachte bodem. Ons assortiment biedt verschillende oplossingen voor duurzame grondversteviging. Zo hebben we voor iedere situatie een geschikte oplossing. Onze grindroosters zijn namelijk ontwikkeld met specialisten op het landbouwgebied. Tevens heeft ons rubber magazijn verschillende afmetingen. Wij kunnen u garanderen de beste grindmatten op rol te vinden die perfect bij uw persoonlijke situatie past. Op deze manier kun tu voorkomen dat er plassen water ontstaan op uw pad of oprit. Dit voorkomt ook modder en andere ongemakken die bij een zachte bodem komen kijken. Onze matten laten namelijk het water door.

Waarmee kunt u de grindroosters het beste vullen?

Onze grindmatten op rol zijn dus roosters die het water op natuurlijke wijze doorlaten. Ook al worden ze grindmatten genoemd, ze zijn te vullen met alle mogelijke materialen. Echter wordt in de meeste gevallen voor zand of grind gekozen. Dit kan geel of zwart zand zijn, maar ook houtschors is een prima oplossing voor een goede waterafvoer. Toch raden wij zelf grind aan. Wanneer de grindmatten op rol op correcte wijze worden gelegd zal de grind zich niet verplaatsen. Bovendien is het ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk wanneer u worteldoek gebruik voor de aanleg.

Wanneer zijn de grindmatten het meest geschikt?

De grindmatten op rol zijn multifunctioneel door hun duurzame materiaal en de verkrijgbaarheid in verschillende afmetingen. Dit maakt het gebruik geschikt voor zowel particulieren als ook bedrijven. Onze grindmatten op rol worden op veel plekken ingezet om de grond te verstevigen. Dit zijn vaak paden en opritten, maar ook in de landbouw en veehouderij zijn ze goed in te zetten. Voor bedrijven en particulieren zorgen de grindroosters toch wel voor het ultieme visitekaartje. Zo kunt u gemakkelijk en onderhoudsvriendelijk een mooi pad aanleggen naar de tuin of parkeerplaats. Maar zelfs een grasland verstevigen is mogelijk met deze multifunctionele matten. Het gras zal gewoon door de roosters groeien zodra het gevuld wordt met zwart zand.