010 Web Fotografie
Image default
Bedrijven

Genieten van je foto’s

Het is tegenwoordig zo gemakkelijk om 1001 foto’s te maken en op te slaan op onze telefoons. Maar printen wordt steeds minder vaak gedaan. Toch is dit jammer want er gaat niets boven herinneringen herbeleven met een zwaar foto boek op je schoot. Goed een foto boek is dan misschien een beetje ouderwets, maar er zijn tegenwoordig genoeg manieren om nog lang van je foto’s te kunnen genieten. In deze blog gaan we een aantal manieren delen hoe je jouw foto’s kunt vereeuwigen.

Maak van je familiefoto een kerstkaart met foto bewerken kerst online

Hoe leuk is het om die mooie foto van je kinderen of je gezin dit jaar als kerstkaart te kunnen versturen? Natuurlijk is het een beetje gek dat deze foto’s in de zomer zijn gemaakt, want een kerst sfeer hebben ze niet echt. Gelukkig kun je dankzij foto bewerken kerst online je foto gemakkelijk bewerken met een kerst sfeer. Bij foto bewerken kerst online kun je nog meer leuke dingen aan je foto’s toevoegen zoals handige tekst!

Een digitaal fotolijstje

Een andere leuke manier om nog lang van je foto’s te kunnen genieten is met een digitaal fotolijstje. Je hoeft alleen je beste en mooiste foto’s bij elkaar te verzamelen en op een usb stick of SD kaart te plaatsen. Dit stop je in het fotolijstje en de mooiste slideshow met je allerbeste foto’s zal in het lijstje worden afgespeeld. Dit is trouwens ook een heel leuk cadeau!

Een collage aan je muur

Er zijn tegenwoordig verschillende opties om collages aan je muur te maken. Je kunt een collage maken en op canvas laten printen, maar er zijn ook opties met losse panelen of elementen met verschillende foto’s die je zelf kun ordenen en verplaatsen wanneer je wilt. Dit is een leuke manier om niet verveeld te raken van je collage en altijd nieuwe foto’s aan toe te kunnen voegen.

Laat een foto op hout of glas printen

Naast canvas kun je tegenwoordig op van alles je foto’s laten printen. Als canvas je niet bevalt kun je ook kiezen om je foto op een glazen plaat te laten printen, ideaal in een modern interieur. Houdt jij van landelijk? Dan zijn er zelfs opties op hout beschikbaar!

https://www.fotobewerkenonline.nl/foto-bewerken-als-kerstkaart/