010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Hoe kies je de perfecte krultang?

Hoe kies je de perfecte krultang?

De perfecte Krultang kan voor iedereen wat anders betekenen. Zo heb je voor stevige en volle krullen een kleine diameter nodig, maar voor grove krullen weer een grote diameter. Daarnaast kun je met een cilinder buis alleen normale krullen maken, terwijl je met een conische ook grove krullen kunt maken. Een conische buis loopt schuin af en de grove krullen geven vaak een natuurlijke look. Voor gladde krullen mag de buis niet dikker zijn als 20mm, maar voor de natuurlijke look kies je natuurlijk voor 30mm of meer. Daarnaast is het materiaal ook belangrijk. 

Bij een krultang met keramische elementen kun je namelijk ook wafel krullen maken. Daarnaast zijn er ook krultangen met verschillende buizen, standen en accessoires. Deze zijn wel wat duurder, maar om altijd met de trends mee te kunnen moet je ook wat investeren. De levensduur is lang van deze apparaten en dus moet je ook niet op een paar euro kijken. Let altijd goed op de accessoires die erbij zitten want dit is vaak niet veel duurder.

Ga voor de best geteste

Er is ook een categorie best getest voor de krultang. Deze zijn door mensen positief ervaren. Echter moet je wel alle info goed doorlezen. Door de reviews wordt je vooral wijzer en kan je dan ook echt daadwerkelijk de perfecte krultang vinden. Mensen delen graag hun mening en 90% van de mensen gebruikt reviews voordat zij iets kopen.Een ander belangrijk punt om rekening mee te houden, is het soort krullen dat je graag wilt. Je kunt je voorstellen, dat wanneer je namelijk grotere krullen wilt, je ook een wat grotere krultang nodig hebt. Zorg er daarom dus ook altijd voor, dat je bij voorkeur kiest voor een krultang met verschillende opzetstukken. Zo kun je voor ieder geschikt formaat een passend opzetstuk gebruiken.