010 Web Fotografie
Image default
Entertainment

Hoe organiseer ik een leuke babyshower?


Is een van jouw vriendinnen of je eigen zus al een tijdje zwanger en wil jij een van hen een onvergetelijke verrassing bezorgen? Dan is een van de beste opties om een babyshower te organiseren. Het organiseren van een babyshower kan nog best wat tijd in beslag nemen, daarom geven wij in deze blog een aantal handige tips. Wij geven een aantal tips op het gebied van versiering en spelletjes. Na het lezen van deze blog ben jij helemaal klaargestoomd om een super leuke babyshower te organiseren.

Wat is een babyshower?
Een babyshower is pas echt sinds kort populair in Nederland. Het fenomeen is begonnen in Amerika, maar wordt nu de laatste tijd steeds populairder in verschillende landen in Europa. Een babyshower is een feestje voor een zwangere vrouw, waarbij alle vriendinnen en vrouwelijke familie genoten op bezoek komen. De babyshower is vaak een verrassing voor de zwangere vrouw. Tijdens de babyshower worden er verschillende spelletjes gespeeld en worden er cadeautjes gegeven aan de zwangere vrouw. De zwangere vrouw wordt tijdens dit feest lekker verwend en terecht.

Wanneer plan je een babyshower?
Je geeft vaak een babyshower wanneer de vrouw tussen de 31 en 35 weken zwanger is. Dit wordt gedaan, omdat je dan goed kan zien dat ze zwanger is maar nog wel fit genoeg is voor het bijwonen van een feestje. Bovendien is de kans heel klein dat in deze periode de baby al geboren is. Als je een babyshower wil organiseren kun je dat dus het beste tussen de 31 en 35 weken doen.

Welke spelletjes kun je doen op een babyshower?
Op een babyshower is het ontzettend leuk om een aantal spelletjes te organiseren. Het is vooral belangrijk dat de zwangere vrouw centraal staat, maar dat je iedereen bij de spelletjes betrekt. Ook zorgt het organiseren van spelletjes ervoor dat iedereen een stuk makkelijker met elkaar in contact komt en hierdoor de sfeer automatisch een heel stuk hoger wordt.
Wat zijn nou leuke spellen om te doen? Hieronder een aantal spelletjes die mogelijk de sfeer op een babyshower kunnen verhogen.
-30 seconds
-luiers versieren
-Babyhapjes raden
-Boekje invullen

Wat voor soort versiering past er bij een babyshower?
Om een babyshower te laten slagen kan babyshower versiering uiteraard niet ontbreken! Je wilt de feeststemming er goed in brengen met leuke versiering, maar wat is nou de juiste versiering voor een leuke babyshower?
-Heliumballonnen: Ballonnen blijven altijd een must op een feestje. Het zorgt voor een leuke uitstraling en extra gezelligheid.
-Slingers: Wederom zijn slingers ook echt een must op elk feestje maken slingers de party echt compleet. Kies hierbij altijd de juiste kleuren.
-Een leuk welkomstbord:Met een leuk bord kan je meteen een goede indruk achterlaten op iedereen.


Kortom,
Zoals uit deze blog is af te lezen kost het best wat tijd om een babyshower te organiseren. Om een babyshower organiseren goed te laten slagen moet er dus een hoop gebeuren. Een laatste tip kan zijn om op zoek te gaan naar bedrijven die complete babyshower pakketten verkopen. Dit kan je een hoop tijd en moeite schelen.

https://babyshowersss.nl