010 Web Fotografie
Image default
Bedrijven

Je levensstijl veranderen met een fotoboek

Veel mensen willen hun levensstijl veranderen. Dat kan gaan over gezonder eten, gaan sporten, voldoende slapen, minder stress ervaren. Er zijn legio zaken waarover mensen vaak niet tevreden zijn. Alleen, het blijkt voor veel mensen nogal lastig te zijn om je levensstijl aan te passen. Een hulpmiddel kan dan zijn dat je een fotoalbum maakt. Hierin leg je de veranderingen in vast. Dat geeft een enorme boost.

Fotoboeken.nl voor nieuwe gewoontes

Bij fotoboeken.nl kun je diverse fotoboeken maken. Zo is het mogelijk om via fotoboeken.nl een fotoboek te maken, waarin je bijvoorbeeld vastlegt wat je elke dag eet aan gezond eten. Ook kun je naast een fotoboek ook een receptenboek maken. Met gezonde recepten en daarin een foto van het recept hoe het eruit ziet als je het zelf maakt.

Waarom dit kan werken

Het is zo dat al je nieuwe gewoontes wil starten, het altijd eerst begint met nieuwe gedachten. En deze gedachten creëer je door plaatjes van gezonde nieuwe recepten te bekijken. Nieuwe gedachten leiden immers, zoals Joe Dispenza het aangeeft in zijn boek ‘Je bent de placebo’, tot nieuwe keuzes. En, nieuwe keuzes? Die leiden dan weer tot nieuw gedrag. Maak dus van die nieuwe recepten een foto en maak daarvan een album met fotoboeken.nl

Hoe je begint

Je kunt beginnen met gezonde recepten te zoeken. En minimaal elke week kook je 1 keer één van die recepten. Vervolgens maak je voor het eten even een leuke foto van het gerecht. Tip: als je het gerecht van voren fotografeert, recht vooruit met de camera, zodat je wellicht zelfs de zijkant van de tafel ook meepakt, ziet dat er mooi uit. Vervolgens, na bijvoorbeeld 7 geslaagde gezonde gerechten, ga je alvast een fotoalbum maken met die 7 recepten. Het laat je namelijk zien dat de toekomst, het vorige album, nu al werkelijkheid is.

https://www.fotoboeken.nl/