010 Web Fotografie
Image default
Architectuur

Je project afronden met FixEnjoy

Ben je al een tijd bezig met een bouwproject, maar lukt het je maar niet deze af te ronden? Dan kan aannemersbedrijf FixEnjoy je goed helpen met het afbouwen van je project. Er zijn veel mensen die het niet lukt een project af te ronden, dus je bent hierin zeker niet de enige. Om te voorkomen dat alles voor niks is geweest, kun je dus het beste contact met iemand opnemen die hier gespecialiseerd in is.

Hulp tijdens de afbouwfase

De afbouwfase is de laatste fase van een project, waarin alles netjes wordt afgewerkt. Dit kan betekenen dat je graag de muren wilt laten stucen, maar ook schilderwerkzaamheden, het plaatsen van isolatie, het afwerken van onderdelen, het leggen van vloeren en plinten en allerlei andere werkzaamheden vallen hieronder. Ook het plaatsen van nieuwe frontjes bij de lichtschakelaars en stopcontacten bijvoorbeeld, of het plaatsen van nieuwe deurklinken. Juist omdat het vaak zoveel kleine werkzaamheden zijn, is de kans groot dat je het overzicht kwijt raakt. Daarom is het fijn te weten dat ook hier mensen voor zijn die jou daar perfect mee kunnen helpen.

Uiteraard gebeurt dit allemaal netjes en efficiënt, en wordt er rekening gehouden met de huidige wet- en regelgeving, zoals je mag verwachten van een bedrijf. Alle werknemers beschikken overigens over de juiste ervaring, zodat zij jou perfect kunnen helpen met het finaliseren van je bouwproject.

Begeleiding tijdens het project

Twijfel je nog over bepaalde dingen of weet je niet goed hoe je de klus moet afronden, dan krijg je hier ook voldoende begeleiding in zodat je het niet alleen hoeft te doen. Tijdens het eerste gesprek dat gevoerd zal worden kun je duidelijk maken wat je wensen zijn, FixEnjoy zal hier vervolgens een eerlijk advies op geven. Zijn bepaalde wensen niet haalbaar dan zullen zij dit aangeven en je vervolgens voorzien van een duidelijk advies. Op die manier denken zij met jou mee, en kun jij bepalen hoe je project afgerond wordt.

Daarnaast zorgen zij er tijdens het project uiteraard ook voor dat jij je geen zorgen hoeft te maken. alles wordt je uit handen genomen, zelfs de schoonmaakwerkzaamheden wanneer jij dit wilt. Al het afval zal worden gescheiden zodat dit scheelt in de kosten, en wanneer dit nodig is kan je woning zelfs helemaal schoon worden opgeleverd.

Naast dat aannemer FixEnjoy duurzaamheid hoog heeft zitten, hebben zij klanttevredenheid uiteraard ook heel erg hoog zitten. De klant ontzorgen is dan ook één van de punten waar zij dagelijks aan werken. Mocht het voor jou dus niet mogelijk zijn zelf de schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren of is er iets anders waar je hulp bij kunt gebruiken, dan is dit altijd bespreekbaar. Waar mogelijk zullen zij je vervolgens helpen om het project op de juiste manier voor beide partijen af te ronden.