010 Web Fotografie
Image default
Dienstverlening

Jouw gsm professioneel laten repareren? Kom meteen naar PDArepair!

Ben jij woonachtig in Breda of omgeving en ben je op zoek naar een professioneel bedrijf voor telefoonreparatie omdat je een defect hebt aan je gsm? PDArepair kan jouw gsm repareren in Breda op een zeer vakkundige wijze. Op de Neerloopweg 17 staat ons fantastische team van PDArepair 6 dagen per week klaar om jouw toestel aan een reparatie te onderwerpen. De meeste reparaties hebben wij binnen een half uurtje geklaard. Voor je het weet kan jij dus weer optimaal genieten van een goed werkend toestel.

Wij, PDArepair, zijn een familiebedrijf met meer dan 20 jaar aan opgebouwde kennis en ervaring. Persoonlijke Digitale Assistent, dat is waar de afkorting PDA voor staat. Het repareren van je smartphone kan je met een gerust hart aan onze specialisten overlaten. Daarnaast kan je ook de reparatie van een pc, laptop en tablet aan ons toevertrouwen. Ons gezellige team bestaat uit ongeveer 20 collega’s. Met elkaar zorgen wij ervoor dat iedere klant weer met een optimaal werkend apparaat naar buiten wandelt. De vakkundigheid van onze collega’s gaat ver, zo beschikken ze namelijk ook over soldeerervaring. Hierdoor is het mogelijk om reparaties aan het moederbord uit te laten voeren bij ons. Solderen van een moederbord is echt een specialisme, niet iedereen kan dit. Daarom voeren wij ook voor andere bedrijven, als deze dit niet kunnen, deze reparatie voor hun klanten uit.

Waterschade, barst of defecte accu? Wij fixen het voor je

Heb je jouw iPhone uit je handen laten glippen? Hoopte je nog op het beste maar is hierdoor het scherm kapot gegaan of is er een hele lelijke grote barst ingekomen? Je iPhone scherm vervangen in Breda is totaal geen probleem voor ons! Het scherm van jouw iPhone wordt zonder moeite door ons gemaakt of vervangen. Wil jouw telefoon niet meer goed opladen of moet je hem continu aan de stroom hangen omdat de batterij heel snel leeg loopt? Wij vervangen in een handomdraai de batterij voor je, zodat jouw telefoon weer de volle capaciteit heeft. Heb je jouw telefoon per ongeluk laten zwemmen en is waterschade het gevolg? Laat je telefoon uit staan en kom meteen naar ons toe. Wij gaan aan de slag met de waterschade, checken het moederbord en fixen het weer voor je. Als er onderdelen van een apparaat vervangen moeten worden gebruiken we hier uitsluitend originele onderdelen van het desbetreffende merk voor.

https://pdarepair.nl/