010 Web Fotografie
Image default
Electronica en Computers

Kiest u voor een zelfrijdende auto of niet?

Het is voor een kind soms lastig om te kiezen tussen speelgoedautootjes die hij of zij zelf moet bewegen of een coole radiografisch bestuurbare auto. Het verschil? Deze zelfrijdende speelgoedauto is te besturen door middel van een controller in plaats van door het met de hand vooruit te duwen. Maar wat zijn de voor en nadelen van deze twee soorten speelgoed?

Het voordeel van een radiografisch bestuurbare auto

Met deze speelgoedauto is het mogelijk voor de wat oudere kinderen om van een afstandje te spelen. Het kind kan zelf racen met het autootje en bepaald zelf de snelheid. Ook zitten radiografisch bestuurbare auto’s veel complexer en technischer in elkaar, wat het voor oudere kinderen leuk maakt om te ontdekken hoe iets in elkaar zit en wat technischer te denken. Deze speelgoedautootjes zijn echter af te raden voor wat jongere kinderen.

Liever een plastic speelgoedauto?

Niet ieder kind is in de leeftijd voor een radiografisch bestuurbare auto. Met deze reden is het een mogelijkheid om uw kind een speelgoedauto van plastic te geven. Deze autootjes zitten minder technisch in elkaar en kan het kind zelf vooruit rijden. Er zijn verschillende soorten en maten autootjes wat het makkelijker maakt om een eigen collectie van speelgoedautootjes te beginnen. Op latere leeftijd kan het kind wat complexer auto speelgoed krijgen.