010 Web Fotografie
Image default
Banen en opleidingen

Leer over verschillende verteltechnieken en verhaalstructuren tijdens deze storytelling-training

De tweedaagse training storytelling van De Monchy & Bakker uit Amsterdam, kan voor veel mensen waardevol zijn. Begeleid jij bijvoorbeeld mensen, of ben je ervaringsdeskundige en spreek je bijvoorbeeld op scholen? Dan is het belangrijk om te weten hoe je mensen prikkelt en je verhalen op een pakkende manier vertelt, zodat je de aandacht van het publiek vasthoudt en een blijvende indruk achterlaat. Tijdens een storytelling-training leer je, hoe je jouw verhalen optimaliseert aan de hand van verschillende verteltechnieken en verhaalstructuren. In een groepje van maximaal acht deelnemers ontdek je de storyteller in jezelf, en krijg je genoeg ruimte om het geleerde tijdens het vertellen in de praktijk te brengen.

Je kunt deze cursus ook met je team volgen

De eerste dag van de training leer je vooral veel over wat storytelling inhoudt. Je luistert ook naar verhalen van anderen en maakt een begin met vertellen. Het echte vertellen doe je op de tweede cursusdag. Dan leer je ook de verschillende technieken en structuren voor het vertellen van verhalen. Lijkt het jou een goed idee om deze training samen met je team te volgen, en zo samen de wereld van storytelling te ontdekken? Wanneer je als team zijnde professioneel bezig bent met het vertellen van verhalen, kan het enorm waardevol zijn om deze training met zijn allen te volgen. Dat is eventueel ook mogelijk bij jullie op locatie. Informeer bij de experts van dit bedrijf voor de mogelijkheden.

Stel je vragen direct aan deze storytelling-specialisten

Wil je meer informatie ontvangen over de tweedaagse training storytelling, of ben je benieuwd naar het volgen van de training samen met jouw team? Aarzel niet om contact met De Monchy & Bakker op te nemen. Deze vertel-experts gaan graag met je in gesprek, en geven je meer informatie over de inhoud van de training en de kracht van storytelling. Weet je al zeker dat je een training wilt volgen? Bekijk dan de beschikbare cursusdata en schrijf je direct in.

https://demonchyenbakker.nl/