010 Web Fotografie
Image default
Sport

Trainen met een EMS apparaat is zeer effectief en kan nu vanuit huis!

Trainen met een EMS apparaat, hoe effectief is dat? Dat is zeer effectief! Het EMS apparaat geeft ondersteuning tijdens een reguliere workout. De eenvoudige oefeningen die je uitvoert tijdens de workout worden extra efficiënt uitgevoerd. Daarom staat een workout van 20 minuten met een EMS apparaat gelijk aan 3 tot 4 uur conventioneel sporten in de sportschool. Naast de tijdswinst die het oplevert is er nog een leuk bijkomend voordeel. Dankzij de EMS apparaten die je via StimaWELL kunt huren of kopen kan je jouw workout thuis (of waar je maar wilt) uitvoeren, precies wanneer het jou goed uitkomt.

Huur of koop een EMS apparaat bij StimaWELL

StimaWELL verkoopt en verhuurt de beste en veiligste EMS apparaten van hoogwaardige kwaliteit. Er zijn diverse EMS apparaten op de markt, maar deze zijn van uiteenlopende kwaliteit. De ervaring van StimaWELL op het gebied van elektrotherapie is al meer dan 40 jaar. Deze ervaring is opgebouwd in het medische circuit. Je bent er dus zeker van dat je met een apparaat van StimaWELL een uitstekend apparaat in huis haalt.

Wanneer je een EMS apparaat met benodigdheden voor thuis wilt kopen moet je rekening houden met de volgende kosten: €8.410,- voor het EMS apparaat, €265,- voor het 12-kanaals stimulatiepak en €33,- voor 2 neopreen bandelektroden. Wanneer je een EMS apparaat met benodigdheden voor thuis wilt huren kan je kiezen tussen de volgende huuropties en kosten: €83,- per maand wanneer je kiest voor een huurperiode van 3 maanden, €75,- per maand wanneer je kiest voor een huurperiode van 6 maanden en €69,- per maand wanneer je kiest voor een huurperiode van 12 maanden. Alle benodigdheden om de EMS training uit te kunnen voeren en persoonlijke begeleiding zijn bij deze huurprijzen inbegrepen.  

Is EMS training veilig?

StimaWELL krijgt regelmatig de begrijpelijke vraag: is EMS training gevaarlijk? Hier kunnen we een kort en bondig antwoord op geven: nee, zolang je traint met veilige en goede apparatuur is EMS training absoluut niet gevaarlijk. Ook voor de spieren die door EMS gestimuleerd worden is de training 100% veilig.

https://ikwilstimawell.nl/