010 Web Fotografie
Image default
Dienstverlening

Letselschade advocaat Den Haag

Wanneer u een letselschade advocaat nodig heeft, dan zult u die ongetwijfeld vinden. Maar hoe weet u nu of een advocaat u echt kan helpen met uw zaak? Zeker als uw situatie ingewikkeld is, heeft u een advocaat met ervaring nodig. Voor een goede letselschade advocaat Den Haag bent u bij Thomas van Dijk aan het juiste adres. Zijn kantoor bevindt zich in Zoetermeer, waar hij zich samen met zijn collega’s inzet voor slachtoffers van letselschade. Van Dijk is hierin zeer bedreven en heeft in de loop der jaren al veel mensen geholpen om de juiste schadevergoeding te ontvangen.

LSA advocaat Van Dijk

Thomas van Dijk is als LSA advocaat aangesloten bij de vereniging van letselschade advocaten. Dit wil zeggen dat hij voldoet aan een aantal strenge eisen. LSA advocaten beschikken onder andere over een minimaal aantal jaren ervaring en over de juiste opleidingen. Ook volgen zij regelmatig bijscholing, om op de hoogte te blijven van nieuwe wetten en regelgeving. Als u zeker wilt weten dat u met een goede advocaat te maken heeft, dan kunt u het beste kiezen voor een LSA advocaat. De kans dat uw zaak op de gewenste manier opgelost wordt, is dan aanzienlijk groter.

Kosten letselschade advocaat

Maakt u zich zorgen over de kosten die een letselschade advocaat met zich meebrengt? Dit is niet nodig, want letselschade advocaten werken op basis van het ‘no-cure-no-pay’ principe. Dit betekent dat u niets hoeft te betalen als u geen schadevergoeding ontvangt. Zo loopt u niet het risico dat de advocaat u alleen maar geld kost, terwijl u er niets voor terug krijgt. Dus ook als u weinig financiële middelen heeft, is het mogelijk om de hulp van een advocaat in te schakelen. Bij Van Dijk kunt u uw zaak online melden. Er wordt dan spoedig contact met u opgenomen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/