010 Web Fotografie
Image default
Bedrijven

Nooit meer een printer zonder inkt

Iedereen kent het gevoel wel. Je wilt een document uitprinten, maar komt er vervolgens achter dat de printer zonder inkt zit. Dus je gaat op zoek naar een nieuwe inktvulling in de kast, maar komt erachter dat je geen een meer hebt. Iedereen heeft dit vervelende gevoel wel eens meegemaakt. Echter is er een manier waarop je nooit meer last zult hebben van dit probleem. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Altijd inkt in huis

Om te voorkomen dat je zonder printerinkt zit, kun je een printer huren. Wanneer je een printer huurt doe je dit voor een bepaalde prijs per maand of jaar. Bij het huren van een printer zit de printerinkt inbegrepen. Het bestellen van inkt hoef je dus niet meer apart te doen. Je zult dus altijd de mogelijkheid hebben om diverse bestanden uit te printen, op elk moment. Naast de vullingen van de printer bevat het contract van printer de mogelijkheid om aan het einde van het contract over te stappen naar een nieuwere versie van de printer. Dit is ontzettend voordelig, omdat je dankzij het contract geen zorgen hoeft te maken over wat er met de oude printer gebeurt.

Waarom een printer huren?

Het aanschaffen van een printer kan qua kosten vaak hoog oplopen. Door een printer te huren heb je de mogelijkheid om de kosten van de printer over een bepaalde tijd te verspreiden. Wanneer je een printer huurt sluit je een contract af, waarin exact staat vermeld hoe lang het contract loop en van welke service je gebruik kan maken. Daarnaast is het huren van een printer een uitstekende optie voor bedrijven. Wanneer je als bedrijf regelmatig te maken hebt met het printen van documenten, is het wellicht een verstandige keuze om een printer in jouw bedrijfspand of kantoor te hebben.

Een printer huren? Let hier op

Het huren van een printer is niet voor iedereen geschikt. Daarom is het belangrijk dat je bij het huren van een printer let op de volgende punten. Ten eerste moet je je afvragen of je voor een zwart-wit of een kleuren printer gaat. Het verschil hiertussen kan behoorlijk verschillen. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de afdruksnelheid van de printer. Wanneer de printer veel op het kantoor wordt gebruikt, is het verstandiger om een printer met een hoge afdruksnelheid te nemen, zodat iedereen hier snel gebruik van kan maken. Uiteraard zal de huurprijs hiervoor een stukje hoger zijn.