010 Web Fotografie
Image default
Financieel

Onafhankelijk advies bespaart je heel veel geld

Onafhankelijk hypotheekadvies

Lees hier over de voordelen van een onafhankelijk hypotheekadviseur en wat hij of zij voor je kan betekenen. Feit is dat een onafhankelijk advies goed is voor je portemonnee. Bij hypotheken is het van belang dat je naar de lange termijn kijkt, en lang is echt een tijd van pakweg twintig jaar, een onafhankelijk hypotheekadviseur doet dat. Hierdoor heb jij voordeel over de gehele looptijd van de hypotheek met aan het einde van de rit een eigen huis en geen huis van de bank.

Nu is het de tijd voor een hypotheek

Voor het af- of oversluiten van een hypotheek is het nu de tijd, en dit omdat de rente extreem laag is. Deze lage rente is makkelijk vast te zetten voor de periode van twintig jaar. Echter je moet zorgen dat het voordeel van de lage rente wel bij jou terecht komt en niet bij de bank, en onafhankelijk advies kan je hierin helpen. Terwijl je lekker woont is je huis een spaarpot, je hebt belastingvoordeel terwijl verderop in de wijk bewoners ieder jaar een huurverhoging krijgen, en zo heb jij alle voordeel.

Waar kun je onafhankelijk advies verkrijgen?

Voor onafhankelijk hypotheekadvies kunt je terecht bij Harms & Bakx. Aldaar kun je lezen dat ze bij Harms & Bakx de meest moderne middelen gebruiken om je van dienst te zijn met een voordelige hypotheek als resultaat. Zij zijn volledig onafhankelijk en zetten de klant centraal. Zij luisteren aandachtig, want niets is zo persoonlijk als je financiële situatie en hoe jij je levensloop ziet. Dit begint al bij de voorkeur voor het huis wat je op het oog hebt. De één heeft liever die opknapwoning, de ander juist geen klushuis maar het mag wel een gebruikt pand zijn, de ander kijkt alleen voor een nieuw huis. Dat is nog verder onder te verdelen, de één heeft een voorkeur voor een appartement, de ander voor een eengezinswoning in een woonwijk terwijl weer een ander liever een woning in het buitengebied heeft. Allen kunnen bij Harms & Bakx voor onafhankelijk advies terecht. Daar weten zij, een huis kopen is niet voor even maar eerder voor het leven. Vanuit die visie, in combinatie met de meest moderne middelen, kunnen zij een hypotheek adviseren die bij jouw situatie past, zo heb jij het voordeel over de hele looptijd van de hypotheek.

 

Makelaar

Sinds 1 februari 2021 is de WitteWoning makelaars Apeldoorn een samenwerking aan gegaan met Harms&Bakx. De WitteWoning makelaardij is een onafhankelijke, proactieve en energieke makelaardij die niet kan wachten om jou te helpen!

 

Harms & Bakx

De Eglantier 404

7329 DL Apeldoorn

https://www.harmsbakx.nl/hypotheek/hypotheekadvies-apeldoorn-kampen-onafhankelijke-hypotheekadviseur