010 Web Fotografie
Image default
Gezondheid

Yoga in Drachten volgen

Wilt u graag sporten? Er bestaan verschillende mogelijkheden. Van cardio- tot krachttraining, van rustig tot snel. Als u een sport zoekt waarbij u kunt ontspannen en tegelijkertijd werkt aan uw kracht, concentratie en lenigheid, denk dan eens aan yoga. Bij fijne yoga Drachten kunt u wekelijks leuke yogalessen volgen samen met anderen of individueel. In de zomer wordt er zelfs buiten in de tuin les gegeven! Wekelijks yoga beoefenen zorgt voor de perfecte balans tussen lichaam en geest, wat in het dagelijks leven erg fijn is.

Geschikt voor iedereen

Doordat yoga een rustige vorm van sport is met zachte, vloeiende bewegingen is het geschikt voor iedereen. Er is veel aandacht voor de gewrichten, ademhaling en evenwicht. Bovendien leert u dingen die u ook thuis kunt gebruiken.  Yoga is er in verschillende vormen. Denk bijvoorbeeld aan yin-, vinyasa- en poweryoga. Bij Yoga Drachten worden hatha-, yin-, dru en viniyoga gecombineerd met yoga nidra, meditatie en ademhalingstechnieken. Daarnaast kunt u bij yoga Drachten een les stoelyoga volgen, wat erg fijn is als u de ‘gewone’ yoga bijvoorbeeld te heftig, zwaar, lenig of snel vindt. Stoelyoga is erg fijn wanneer u vaak zit vanwege werk of school en is geschikt voor jong én oud.

Yoga Drachten

Bij yoga Drachten krijgt u les van een gepassioneerd docent welke voorheen docent exacte vakken, milieukundig bodemadviseur en tekstschrijver/webredacteur is geweest. Al langere tijd deed ik aan yoga. Hierdoor zat ik beter in mijn vel, werd losser, makkelijker en vrolijker. Bovendien is het mijn dagelijkse energiebron, verruimt het mijn blik en maakt het dat ik open en creatief in het leven sta. Hierdoor heb ik gekozen voor verschillende yoga-opleidingen met uiteindelijk fulltime lesgeven. Ondertussen blijf ik mij ontwikkelen en heb ik verschillende extra cursussen en opleiding gevolgd, wat ervoor zorgt dat ik ook in de yoga en het lichaamsbewustzijn nooit uitgeleerd ben.