010 Web Fotografie
Image default
Onderwijs

Een examenbureau dat efficiëntie, veiligheid en flexibiliteit centraal stelt

Bent u op zoek naar een professioneel examenbureau voor uw onderwijsinstelling of voor bijvoorbeeld de afsluiting van een langlopende cursus binnen uw bedrijf? Eureka Examens is in dit geval dé organisatie die u nodig heeft. Sinds 2012 hebben zij als examenbureau al meer dan 400.000 examens afgenomen op diverse locaties in Nederland, verdeeld over meer dan 60 klanten. Hier geloven de organisatoren dat de waarde van het resultaat van een examen sterk wordt bepaald door de omstandigheden waarin men een examen maakt. De locaties die door Eureka Examens worden aangeboden zijn dan ook zo ingericht dat iedereen op een verantwoorde manier examen kan doen. Hier zijn tevens gekwalificeerde surveillanten en taalassessoren van het bedrijf zelf aanwezig. Kortom, bij dit examenbureau worden u veel aspecten van de organisatie van een examen uit handen genomen.

Digitaal toetsen is de meest efficiënte manier van examineren

Niemand twijfelt er tegenwoordig meer over dat digitaal toetsen de manier van examineren aanzienlijk heeft veranderd, in positieve zin natuurlijk. Een examen afnemen gaat significant sneller en de resultaten kunnen bovendien op een meer objectieve manier worden vastgesteld. Digitaal toetsen zorgt dus ook voor meer flexibiliteit en veiligheid. In samenwerking met onder andere Paragin en Citrus Andriessen biedt Eureka Examens passende en veilige examen software. Wat voor examen u ook wilt laten afnemen, de vragen kunnen altijd perfect worden afgestemd op de cursus. Meerkeuzevragen, open vragen, hotspotvragen, sorteervragen en cases; er is ontzettend veel mogelijk dankzij digitaal toetsen! Uiteraard adviseren de medewerkers van Eureka Examens u uitgebreid over de mogelijkheden en toepassingen.

Laat u uitgebreid informeren door dit examenbureau

Bent u geïnteresseerd in een professionele organisatie van de examens die binnenkort moeten worden afgenomen? Neem dan contact op met de specialisten en organisatoren van Eureka Examens. Zo komt u alles te weten over de locaties, de manier van examineren, de toepassing van digitaal toetsen, de faciliteiten en nog heel veel meer. U kunt er zeker van zijn dat u volledig op de hoogte bent!