010 Web Fotografie
Image default
Winkelen

Schoenpoets

Hoe verzorgen mensen hun leren schoenen

 

De traditie van schoenpoets is een gebruik dat al een erg lange tijd terug gaat. Deze traditie is afkomstig doordat mensen vroeger meestal maar een paar schoenen hadden.

Als ze hun schoenen dus vies maakten was de enige optie om door middel van schoensmeer de schoenen schoon te krijgen. Dit wordt nog steeds toegepast voor leren schoenen. Dit is echter erg effectief omdat de schoenen van leer zin gemaakt en het dus niet al te ingewikkeld is om schoenen te poetsen en het kost ook niet veel tijd.

De voordelen van schoenpoets

Een van de voordelen van het poetsen van schoenen is dat deze hierdoor beter verzorgt worden wat maakt dat ze langer mee gaan. Het gaat hier natuurlijk om leren schoenen die vergeleken met andere schoenen in een hogere prijs klasse vallen. Natuurlijk hangt het er ook van af wat voor een schoenenpoets middel je gebruikt om je schoenen mee te poetsen.

De beste schoenpoets producten

Omdat de schoenen leer zijn, is het erg belangrijk om goede producten te gebruiken om er voor te zorgen dat je het materiaal niet beschadigd.Op de website Spose kun je al het assortiment aan reiniging producten vinden. Het is erg belangrijk om bij elk verschillend soort leer de gepaste reinigingsproducten te gebruiken. Een van deze producten isolie. Olie reinigd en voed het leer en zorgt ervoor dat het zijn natuurlijke soepelheid weer terug krijgt. Als je liever een beschermende laag wilt toevoegen aan je schoenen dan is creme aan te raden. Een van de beste cremes is Saphir schoenpoets, wat gemaakt wordt met verschillende soorten was zoals bijenwas onder andere en zorgt voor een extra goede bescherming. Een van de duurste en saphir die bekend is, is de saphir medaille d’Or. Deze is kwalitatief erg goed maar ook zeer prijzig. Bovendien is het ook mogenlijk een speciale spray te gebruiken om een laag was toe te voegen om je leren schoenen een extra bescherming toe te dienen.

https://spose.nl/c/schoenverzorging/schoenpoets/