010 Web Fotografie
Image default
Bedrijven

Shiftbase: een vernieuwend programma om online roosters te maken én uren bij te houden

Ben jij als planner / administrateur / personeelsfunctionaris de helft van de tijd bezig met het switchen tussen programma’s? We kunnen ons voorstellen dat de moed je soms in de schoenen zakt. Zeker als het ingewikkelde pakketten zijn, waarbij niet alle functionaliteiten even logisch zijn ingericht. Het lijkt ons de hoogste tijd om over te stappen op Shiftbase. Deze web service is ontwikkeld door Jurrien Strobel en Kars Frijters van DifferentLab B.V. Shiftbase kwam in 2011 voor het eerst op de markt. Inmiddels behoort het tot de gevestigde namen op het gebied van personeelsplanning. De gebruiksvriendelijkheid en de multifunctionaliteit worden hoog gewaardeerd.

De basis van het Shiftbase-programma is de mogelijkheid om in de cloud roosters te maken. De software is creatief opgebouwd, waarbij de gebruiker intuïtief te werk kan gaan. Oftewel: het meeste spreekt voor zich! Medewerkers worden aangeduid met de beginletters van hun voor- en achter naam. Pieter-Jan van Dam is PD, Veronique Bakels is BB en Shane Jackson is SJ. De letters en de tint van de cirkel eromheen corresponderen met de dienst die deze personen op een bepaalde dag draaien. Je kunt een dagdienst bijvoorbeeld de kleur groen meegeven en een avonddienst paars. Je ziet dus in één oogopslag wie wanneer werkt en of er per shift voldoende krachten zijn. Diensten zijn te verslepen tussen maanden en weken. Herhalende roosters kun je zo ver vooruit als je wilt plannen.

Aanvullend kun je in de Shiftbase omgeving de urenregistratie personeel bijhouden door middel van een speciaal formulier, de prikklok of de app. Het grote voordeel van klokken is dat het geen tijd kost en nauwkeurig is. De kloktijden worden automatisch afgerond. Vergeet iemand uit te klokken? Shiftbase doet dat vanzelf. De gewerkte uren zijn real time in te zien. Jaar-, maand en weekoverzichten kun je in een paar clicks opvragen, printen of als bijlage mailen.

Wil jij Shiftbase gaan gebruiken? Vraag nu een proefpakket aan via de site.

https://www.shiftbase.com/nl

Gerelateerde artikelen

Administratiekantoor Zutphen voor particulieren en bedrijven

Voor diverse installatie-technieken schakel de Loodgieter in Hengelo in

Wordt waardevoller voor uw klanten. De geavanceerde scan van Scripted Consultancy.