010 Web Fotografie
Image default
Sport

Thuis sporten met de producten van StimaWELL

Elke keer weer die sporttas inpakken. Er regelmatig bij aankomst in de sportschool achter komen dat je toch nog iets van thuis bent vergeten. Zo nu en dan kletsnat aankomen bij de sportschool omdat je precies een flinke regenbui op je hoofd kreeg. Te vaak een sportles missen omdat je de begintijd van de les net niet redde. Niet altijd zin hebben om jezelf weer naar de sportschool te slepen. Dit allemaal is vanaf nu verleden tijd! Want je kan nu gewoon een super goede training thuis uitvoeren, welke jou niet teveel tijd kost en toch super doeltreffend is. Wat dit voor training is? De EMS training thuis.

Trainen met stimulatie door elektrische signalen

Hoe het komt dat deze training makkelijk thuis uit te voeren is, weinig tijd kost en toch zoveel resultaat geeft? Dat komt door het gebruik van elektrostimulatie. Tijdens de training ontvangen je spieren kleine, lichte elektrische signalen (ook wel elektrische impuls of prikkel genoemd). De signalen zorgen voor een stimulatie van de spieren.

Aan het stimuleren van spieren door middel van elektrische signalen is niks engs. Spieren worden namelijk de hele dag door gestimuleerd door middel van elektrische signalen. Wanneer wij namelijk willen bewegen geven de hersenen een seintje aan het centrale zenuwstelsel. Er wordt een elektrische prikkel naar de spier (of spieren) gestuurd die in beweging moet komen. Hierdoor kunnen we lopen, koffie drinken, typen, zwaaien enz enz. Waar het elektrische signaal dus normaal gesproken van binnenuit ons lichaam komt, krijgen de spieren tijdens een EMS training een elektrisch signaal van buitenaf. Door het dragen van een speciaal pak met meerdere elektrodeparen worden bijna alle spieren op hetzelfde moment geactiveerd en gestimuleerd. Je kan dus in korte tijd al je spieren trainen, iets dat in de sportschool natuurlijk onmogelijk is.

Een volwaardige training duurt 20 minuten

Er zijn verschillende trainingspakken en apparaten beschikbaar. Het trainingspak van StimaWELL is uitgerust met wel 12 elektrodeparen en het EMS apparaat met 70 verschillende trainingen en 40 ondersteunende video’s. Met dit trainingsapparaat en pak train je binnen 20 minuten al je spieren. Snel fit worden, afvallen, sterk worden en lekker in je vel komen doe je met StimaWELL.

https://www.stimawell.com/nl-nl