010 Web Fotografie
Image default
Woningen

Tips om je huis sneller te verkopen

Je wilt zo snel mogelijk verhuizen naar je nieuwe stulpje, maar je zit nog vast aan de verkoop van je oude huis. Bij veel mensen duurt de verkoop van een huis gewoon ontzettend lang, waar hoe kan dit? Ligt het aan je behang? Of komt het door het lelijke schuurtje? In dit artikel ga ik jou een aantal tips geven waardoor jij jouw huis sneller verkoopt!

Laat mooie foto’s maken van je huis

Vaak gaat de verkoop van je huis al sneller met behulp van goede foto’s. Mensen zijn nu eenmaal erg visueel ingesteld waardoor mensen op basis van een foto bepalen of ze nu wel of niet op je advertentie klikken.

Dus als je slechte foto’s gebruikt, gaan mensen je advertentie wegklikken waardoor de verkoop enorm lang duurt. Raadpleeg dan ook een fotograaf met genoeg ervaring. Deze fotografen zijn over het algemeen wat duurder, maar als jij jouw huis sneller verkoopt, zal dit weer kosten besparen.

Tenslotte moet je er altijd voor zorgen dat de foto’s worden gemaakt op een zonnige dag. Hierdoor creëer je al zoveel meer sfeer en daarnaast zorgt goed licht ook voor een ruimer huis.

Ruim je huis op

Je moet niet alleen je huis goed opruimen voor de foto’s. Doe dit ook iedere keer als er mensen naar je huis komen kijken. Zorg ervoor dat er nergens rommel te zien is, en sla alles op in de berging. Het is natuurlijk ontzettend vervelend om iedere keer weer op te moeten ruimen, maar dit hoort er helaas bij.

Daarnaast moet je er altijd voor zorgen dat alles goed en grondig is gepoetst. Vergeet niet de kozijnen en de kitranden op de badkamer goed af te vegen.

Laat een promotievideo maken van uw huis

Het maken van goede foto’s is goed, maar een promotievideo van je huis is nog stukken beter. Je maakt het je potentiële koper gewoon heel makkelijk. Het maken van een promotievideo zal zorgen voor meer bezichtigingen

Wil jij jouw huis verkopen in Geleen en gaat dit te langzaam? Ga dan met de tips aan de slag en zorg ervoor dat jouw huis sneller wordt verkocht.