010 Web Fotografie
Image default
Winkelen

Trouwring laten ontwerpen door een goudsmid

Ben je op zoek naar een speciale trouwring die voldoet aan al jouw wensen? Dan ben je bij Bijzondere Trouwringen aan het juiste adres! Bij deze edel smederij kun je speciale ontwerpen laten maken door een goudsmid of kiezen uit de collectie op de website bijzonderetrouwringen.nl.

Trouwring met vingerafdruk

Zo zijn er trouwringen met een vingerafdruk. Er zijn vele variaties mogelijk. Je kunt kiezen uit een witgouden of geelgouden ring met daarop de vingerafdruk van uw geliefde. Deze afdruk kun je aan de buitenzijde laten plaatsen, zodat iedereen deze kan zien. Of juist aan de binnenzijde, zodat deze niet voor iedereen zichtbaar is. Met eventueel daarbij een kleine briljant als extra versiering.

Organische trouwringen

Houd je van een ring met een natuurlijke uitstraling? Dan zou een organische trouwring een goede mogelijkheid kunnen zijn. De ringen in deze collectie hebben golvende of grillige lijnen. Met een afwisseling van mat en glans. De ringen zijn geïnspireerd op de natuur. Zo zie je de structuur van bijvoorbeeld boomschors, water of gras.

Moderne trouwringen

Wanneer je van strakke lijnen in een ring houdt, is een moderne trouwring de juiste match. Deze ringen zijn tijdloos maar toch ook trendy. Dit komt door de vormgeving, het materiaal en de manier waarop de stenen geslepen zijn. De vormgeving van moderne trouwringen heeft rechten of ronde lijnen.

Maak een afspraak

Wil je de ringen in het echt zien? Dan kun je de trouwringen in Amersfoort komen bekijken. Hier vind je een trouwringenstudio met nog andere collecties van collega goudsmeden. Als je langs wilt komen dien je een afspraak te maken via bijzonderetrouwringen.nl. Hier vind je een aantal dagen waarop je langs kunt komen. Je kunt een afspraak maken op de volgende tijden: 10.00 uur, 13.00 uur, 16.00 uur of 19.30 uur. Tijdens de afspraak kun je jouw wensen met de goudsmid bespreken en een persoonlijk ontwerp laten maken.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/

Gerelateerde artikelen

Prachtige vloertegels vindt u bij een specialist in de omgeving van Rotterdam

Meisjes en jongenssloffen van Jordan

Wat zijn de voordelen van het dragen van Puma werkschoenen?