010 Web Fotografie
Image default
Vakantie

Vakantie in eigen land? Kom naar recreatiepark Sollasi!

Bent u ontzettend toe aan vakantie maar maken de Corona regels het allemaal niet makkelijk? Want had u in uw hoofd om naar het buitenland te gaan maar houden de beperkende Corona regels u tegen of mag u zelfs helemaal het land van uw voorkeur niet in? Focus vanaf nu op ons eigen land, er zijn ontzettend veel mooie plekjes in ons land te vinden.

Neem bijvoorbeeld het fijne recreatiepark in Noordwijkerhout van Sollasi. Dit park is gelegen op een uniek plekje in Nederland, op een steenworp afstand van één van de mooiste stranden de Nederlandse kust. Dit prachtige strand heet Langevelderslag en ligt slechts 2 kilometer bij het recreatiepark vandaan. De route naar het strand alleen al is adembenemend. Het is namelijk een prachtige route door de duinen die u te voet, per fiets of met de auto kunt maken. Dit duingebied heet het Hollands Duin, een geweldig mooi gebied waar u zich uren kunt vermaken. Zowel op het strand als in het duin zijn honden en paarden toegestaan. Voor honden geldt op sommige stukken en in bepaalde periodes een aanlijngebod.  

Twee fijne campings

Zoekt u een leuke plek om te kamperen en spreekt bovenstaande u wel aan? Dan kunt u stoppen met zoeken, Sollasi bezit namelijk ook twee mooie en rustige campings bij Noordwijk aan Zee. De ene camping, Le Parage genaamd, ligt direct naast het natuurgebied Hollands Duin, welke we hierboven al beschreven. Deze camping ligt in Noordwijk. De andere camping ligt naast het recreatiepark in Noordwijkerhout. Tijdens uw verblijf op de camping kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het recreatiepark.

In de omgeving van de campings en het recreatiepark is zeer veel te doen. Grote steden als Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Leiden liggen in de directe omgeving. Ook de kleinere dorpjes in de buurt zijn het bezoeken waard. Verder is er veel keuze uit verschillende pretparken, musea en andere bezienswaardigheden. U zult het bij Sollasi goed naar uw zin hebben!

 

https://www.sollasi.nl/