010 Web Fotografie
Image default
Toerisme

Vakantie Algarve

Ga op vakantie naar de Algarve! Waarom op vakantie gaan naar de Algarve? Heel simpel, het is bijna altijd mooi weer! Maar niet alleen dit is een goede reden, ook is het erg goedkoop in vergelijking met andere Europese landen en de stranden doen je denken alsof je buiten Europa op vakantie bent. Kortom genoeg redenen om een vakantie naar de Algarve te boeken!

Vakantie tips Algarve 2021

Overnachten in een Loft!

Wil jij een romantisch weekje of weekendje weg boek dan de loft! Vlakbij Tavira vindt je een geweldige loft om je vakantie in de Algarve door te brengen. De Loft heeft prachtig uitzicht over de Ria Formosa en heeft een prachtig terras. Binnen in de loft vindt je een pooltafel, ruime living een bibliotheek op de 1e verdieping met lounge gedeelte en een jacuzzi met uitzicht over de meren. Je vakantie in de Algarve begint hier!

Overnachten in Monchique

Monchique is het hoogste gebergte van de Algarve en staat bekend om zijn heilzame waterbronnen en spa’s. Wij vonden in fantastisch B&B hier waar je kan overnachten in een kamer maar ook een soort glamping. Je vindt deze accommodatie op onze website bij Monchique overnachten. Begin je vakantie in de Algarve hier!

Yoga vakantie Algarve

Wil jij na de lockdown heerlijk ontspannen? Boek dan deze yoga vakantie! Er zijn 3 maaltijden per dag inbegrepen en je doet alleen mee aan alle activiteiten als je die dag daar ook echt zin in hebt. Leer nieuwe mensen kennen en verbeter je yoga houdingen tijdens deze vakantie in de Algarve

Steeds meer mensen kiezen voor een vakantie in de Algarve! De Algarve is hot! Bekijk ons aanbod hier

http://www.algarvetips.nl