010 Web Fotografie
Image default
Vervoer en transport

Verhuisbedrijven vergelijken

Verhuisbedrijven vergelijken

Nederland telt veel professionele verhuisbedrijven. Elk van die bedrijven profileert zich weer anders en rekent ook weer andere kosten. De ene noemt zich erkende verhuizer en de andere draagt weer een ander kwaliteitslabel. Op deze manier raak je snel in de war en zie je door de bomen het bos niet meer. Het is al helemaal geen optie om een willekeurig bedrijf uit te kiezen omdat je er zeker van wilt zijn dat de verhuispartner die je kiest goed werk levert, betrouwbaar is en voldoende kennis en kunde in huis heeft om de verhuizing te doen laten slagen. Als het even kan wil je ook nog dat je verhuizer een scherp tarief levert. Voor die laatste eis zul je offertes moeten vergelijken. Ben jij opzoek naar een verhuisbedrijf Hoofddorp, dan geven wij je graag wat tips mee om dit proces te ondersteunen.  

Vraag offertes op

Elke verhuizing is anders en daarom kan je nooit uit gaan van een vaste prijs. Prijzen fluctueren en zijn daarom moeilijk te vergelijken. Het is dus handig om een offerte op te vragen. Bij deze stap kan je al een tweedeling maken. Er zullen namelijk bedrijven zijn die direct een prijs noemen. De kans is groot dat deze prijs uit de lucht is gegrepen en veel te hoog of juist veel te laag is. Je zal in beide gevallen tegen de lamp lopen wanneer je tegen onvoorziene kosten aan loopt. Professionele verhuisbedrijven nemen de tijd om jouw huis persoonlijk te bezoeken, zodat ze een visuele inspectie in huis kunnen doen en je spullen kunnen taxeren, zodat ze een juiste prijs kunnen offreren.

Vergelijk de service van het verhuisbedrijf

Je kan geen appels met peren vergelijken. Kijk daarom goed naar de aangeboden diensten die op de offertes staan benoemd. Bij verhuizen zit de kwaliteit hem in de service die wordt geleverd. Hierbij kan je denken aan inpakken, uitpakken, demonteren en weer monteren van grote meubels, inschatten van benodigdheden en het leveren van verhuismateriaal en indien nodig trappen of verhuisliften. Staar je dus niet blind op enkel de prijs!

Bekijk de beoordelingen

Tot slot de belangrijkste vergelijkingsmethode, namelijk de recensies. Een goede online reputatie levert tevreden en nieuwe klanten op. Wanneer deze reputatie hoog scoort weet je dat een verhuisbedrijf goed werk levert tegen een betaalbare prijs. Kijk voor beoordelingen op gerenommeerde websites voor verhuizersrecensies.

https://oomenverhuizers.nl/