010 Web Fotografie
Image default
Dienstverlening

Voor een RVS naamplaat kan je terecht bij De Naambordenspecialist

Een RVS naamplaat shop je bij De Naambordenspecialist. Waar je ook woont in Nederland, bij ons heb je binnen twee tot vijf dagen jouw bestelde RVS naamplaatje al in huis. En binnen Nederland bezorgen wij deze naamborden ook nog eens gratis!

Naast onze snelle en kosteloze levering kan je bij ons profiteren van een uitgebreide collectie RVS naamborden. Wil je een speels en licht gebogen naambord of liever een strakke vierkante? Wil je gegraveerde tekst of gelaserde tekst? En wil je een groot opvallend bord of heb je daar geen ruimte voor en ga je daarom voor een schattig klein RVS plaatje? Wat je ook in gedachte hebt, wij durven wel te zeggen dat we zeker een naambordje voor jou hebben.

Zou je graag het materiaal RVS willen combineren met een ander materiaal? Dat kan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een combinatie van RVS met plexiglas of RVS met steen. Onze RVS naamborden zijn van zeer goede kwaliteit en zullen dan ook vele jaren naast jouw voordeur pronken. Het naambord zal niet gaan roesten, RVS is namelijk een roestvrij staal. Ook heb je er lekker weinig onderhoud aan, nagenoeg niet zelfs. Het naambord is eenvoudig op te hangen met het door ons bijgeleverde bevestigingsmateriaal.    

Een emaille naamplaat is zeer mooi, klassiek en sterk

Ben jij in het bezit van een klassieke woning? Dan misstaat een emaille naamplaatje zeker niet. Emaille naamplaatjes staan prachtig naast de voordeur van een monumentale woning tot aan jaren dertig woningen. Wij maken de emaille naamplaten eigenhandig. Ze worden op hoge temperatuur in onze oven verhit en we brengen een glaslaagje op het naambord aan. Door deze glaslaag is het bordje bestand tegen regen, kou en UV straling. Wij leveren schroefjes mee zodat het naambord eenvoudig aan de woning bevestigd kan worden.

Vind je een emaille naamplaat werkelijk prachtig maar woon je in een modern huis? Onze emaille borden zijn ook in een moderne versie beschikbaar. Daarnaast kan je ook een straatnaambord van emaille of een huisnummerbordje van emaille bij ons ontwerpen en bestellen.

https://www.denaambordenspecialist.nl/