010 Web Fotografie
Image default
Huishoudelijk

Elektra en renovaties, hoe gaat dat samen?

Elektra en renovaties kunt u het beste samen inplannen, omdat op zulke momenten er de volledige aandacht aangegeven kan worden. Voor een erkend loodgietersbedrijf Den Haag en omstreken is Ano Loodgieter Service & Onderhoudsbedrijf de meest adequate keuze voor al uw elektra en loodgieters werkzaamheden. Hoeveel mensen kiezen er wel niet voor om hun woning te laten renoveren in plaats van een andere te kopen. U zult dan waarschijnlijk in zee gaan met aannemers en ontwerpers, toch is er een klein detail die niet over het hoofd gezien mag worden, en dat is de elektra. Als u wilt voorkomen dat u net als voorheen rommelige verlengsnoeren en stekkerdozen moet gebruiken, moet u zichzelf even de tijd gunnen om te overdenken waar u gemakkelijk toegang tot elektriciteit zou willen hebben.

Iedereen wenst dat elektrische bedrading als een mooi weggewerkt systeem uit het zicht in muren, plafonds en vloeren zitten. Bent u bezig een grote verbouwing te houden is het verstandig om de elektra gelijk mee te pakken. Het beste is om een bedrijf als loodgieter Den Haag in de arm te nemen, zodat u verzekerd bent dat niets over het hoofd wordt gezien. Als u een huis wil renoveren, betekent dat het huis al een aantal jaren oud is.

Bedrading kan verouderd zijn, de groepenkast heeft nog ouderwetse smeltzekeringen en misschien te weinig groepen wat kan leiden tot overbelasting ervan. Overweeg een totale upgrade van de elektra en plaats het direct op de renovatie lijst. Plafonds, muren en vloeren moeten toch bij de woningrenovatie aangepakt worden. Dit is voor u direct de perfecte gelegenheid om de Cv-installatie en elektra in het hele huis door loodgietersbedrijf Den Haag eens goed onderhanden te laten nemen.

 

Elektra en renovaties

Wanneer uw gezin aan het uitbreiden is zal de behoefte aan elektrische voorzieningen alleen maar meer worden. Een renovatie is het moment om meerdere stopcontacten te plaatsen. Door de vele elektrische apparatuur dat elk gezin tegenwoordig heeft, is de behoefte aan extra aansluitpunten toegenomen, zoals:

  • Kantoor aan huis met computer en printer
  • Kinderkamer met televisie en gamecomputer
  • Extra tuinverlichting voor achter
  • Keukenapparaten

Als u elke dag verlengsnoeren tevoorschijn moet toveren om gewone dagelijkse taken te doen, dan wordt het tijd om een loodgietersbedrijf te gaan benaderen voor een elektra upgrade. Elektra en renovaties zijn perfecte momenten om de veiligheid door te nemen. Een aardlekschakelaar is zo’n onderwerp waarbij u zich afvraagt: ‘Ben ik het verplicht en is het nodig?’.

Gaat u de groepenkast vervangen of uitbreiden, dan is een aardlekschakelaar verplicht. Maar uit veiligheidsoogpunt moet u het altijd doen. Aardlekschakelaars schakelen gelijk de stroom uit wanneer er sluiting in een elektrisch apparaat optreedt. Dit om elektrocutie te voorkomen. Wij van Loodgieter Den Haag hebben de nodige expertise in huis om een plan van aanpak met u of uw aannemer door te nemen.

 

Loodgietersbedrijf Den Haag

Eigenlijk moet bij alle oude huizen de bedrading vervangen worden. De hedendaagse apparaten ‒ of het nu een computer is of wasmachine ‒ bezit een technologie wat een betrouwbaar vermogen eist van een bepaald niveau. Oude stopcontacten en bedrading van inferieure kwaliteit kunnen uw apparaten beschadigen.

Oude stopcontacten die warm worden bij stroom verbruik zijn niet meer te vertrouwen en brandgevaarlijk. Hierbij moet u geen risico nemen, alles vervangen is dan gewoon noodzakelijk. Laat uw woning veiliger maken, zodat u met een gerust hart kan slapen of van huis kan gaan. Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren door loodgietersbedrijf Den Haag.

https://www.anolso.nl/