010 Web Fotografie
Image default
Bedrijven

Wat geldt voor schoenenzaken, kappers en restaurants is ook van toepassing op ledlampen-winkels

Er is veel verschil in kwaliteit. Een shop die hoog aangeschreven staat in de led-branche is Ledonline.nl.

“Kwalitatieve ledverlichting tegen de scherpste prijs”. Deze slogan lezen we bovenaan op de homepage van Ledonline.nl. Scrollen we verder naar beneden dan verschijnt een aantal populaire led producten waaronder LED inbouwspots, opbouwspots en panelen. Twee ervan leggen we je voor.

De witte Venezia I led opbouwspot met een dim to warm functie. Het compacte armatuur (188 bij 137 bij 82 mm) is zowel draai- als kantelbaar. Het energieverbruik in Wattage is vastgesteld op 12. De lichtopbrengst is 650 Lumen. De Lumen / Watt verhouding bedraagt 54. De kleurweergave in CRI is >80. Het licht van de Venezia schijnt in een bundel van 45 graden. De lamp heeft een levensduur van zeker 30.000 uur. Je krijgt op deze led 3 jaar garantie.

Het led panel pro 60 x 60 UGR 16 in zwart. Een led paneel als dit is perfect voor een klaslokaal, kantoor- en / of bedrijfsruimte. Het past precies in gangbare systeemplafonds. De lamp is duurzaam en energiezuinig. De behuizing is modern en strak. De Unified Glare Rating (UGR) is laag: 16. Dit betekent dat er niet of nauwelijks sprake is van verblinding. Het licht is helder wit en dit komt tot uitdrukking in een Kelvin waarde van 4000. Zoek je een lamp om geconcentreerd bij te werken, we bevelen dit panel van harte aan. Investeren in dit led-paneel is overigens een bijzonder zuinige keuze; de lamp brandt zeker 50.000 uur en gaat dus jaren mee.

Verder naar beneden op de openingspagina van Ledonline.nl lezen we de belangrijkste speerpunten van deze led-specialist:

-super heldere service;

-snelle, gratis levering;

-5 jaar garantie;

-klantscore 9,6.

Aanvullend wordt gewezen op de algemene voorwaarden, de leveringsvoorwaarden, de privacyverklaring, het klachtenbeleid en regels aangaande retourneren.

Helemaal onderaan op www.ledonline.nl staan de contactgegevens en daarmee sluiten wij dit artikel af. Zo weet je deze expert op het gebied van kantoor, werkplaats en winkel verlichting te vinden!

Weidehek 64D

4824 AS  Breda

076-2003133

info@ledonline.nl

https://ledonline.nl