010 Web Fotografie
Image default
Zakelijk

Webdesign diensten

Het is niet belangrijk als u niet weet hoe u sites moet programmeren, ontwerpen, optimaliseren of soortgelijke dingen moet doen. Je kunt nog steeds geld verdienen door dingen te doen die iedereen kent. Begin vandaag nog met werken vanuit huis, zonder extra investeringen.

U kunt veel “niet-technische” dingen doen. Sommigen van hen zijn schrijven (artikelen, recensies …), gegevensonderzoek / verzameling (specifieke informatie vinden op internet), gegevensinvoer (meestal kopiëren / plakken), vertaling en nog veel meer. Voor al die technische mensen zijn er natuurlijk zaken als programmeren, ontwerpen, seo en anderen.

Sites om banen / projecten te vinden

Ranoo.com – Dit is een geweldige website. De meeste van mijn projecten zijn gedaan op deze website. En ik raad het aan. Hoewel de naam bepaalt dat de meeste banen in webontwikkeling zijn, zijn er andere, niet zo technische banen als het schrijven van artikelen, gegevensinvoer, gegevensverzameling (onderzoek) en andere. U hoeft niet te betalen voor aanmelding, hun kosten zijn een van de laagste (4%) of $ 4 en u kunt op veel manieren geld opnemen. Ze bieden ook een escrow-systeem, dus u bent verzekerd van valsspelers. Gebruikers kunnen feedback over elkaar achterlaten – wat een leuke optie is. Het plaatsen van een project is gratis en de webmasters worden niet in rekening gebracht.

Rent A Coder – Ik heb hier maar één project aan gedaan. De algemene sfeer op deze site is op de een of andere manier niet goed, maar desalniettemin kun je daar veel verschillende banen vinden, niet alleen coderen. Er zijn ook enkele beperkingen die de communicatie met de koper een beetje moeilijk maken, en ze bieden geen opname via bankoverschrijving – die ik graag gebruik. Hun vergoeding is 18%, nog een reden voor mij om er niet teveel gebruik van te maken.

Freelancers Network – Dit is een Britse website. Dus veel van de banen zijn natuurlijk specifiek voor het VK. Natuurlijk zijn er veel banen waar u vanuit uw huis overal ter wereld kunt werken. Het goede is dat het GRATIS is, ja, tegelijkertijd geen kosten, dat is het slechte nieuws, en het kan gebeuren dat je de klus afmaakt en niet wordt betaald. Dat kan niet gebeuren bij gebruik van escrow-systemen.

Er zijn veel andere websites. Maar deze zouden genoeg moeten zijn om te beginnen. Uiteindelijk zult u zich realiseren dat u zich het beste kunt concentreren op een of twee van deze websites. Vooral vanwege feedback. De meeste freelancersites bieden een manier waarop kopers serviceproviders beoordelen nadat het project is voltooid, en een paar goede tarieven, met enkele mooie woorden over u die magie werken bij het verkrijgen van toekomstige biedingen.

je zult beseffen dat veel van de mensen die je via deze sites hebt gevonden, contact met je zullen opnemen voor wat extra werk (als je voor het eerst goed hebt gewerkt) – dus je begint met het opbouwen van je vaste klanten.

Gerelateerde artikelen

3 handige feiten die je echt moet weten over leningen

Teveel zitten op kantoor is niet gezond, afwisselen van houding is beter

Een Ipad: ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen