010 Web Fotografie
Image default
Dienstverlening

Woningontruiming regelen voor een wanbetaler

Wilt u woningontruiming laten uitvoeren voor een wanbetalende huurder? Dan doet u dat waarschijnlijk liever niet zelf. U kunt, of u nu een woningbouwcorporatie vertegenwoordigt of particulier verhuurder bent, een beroep doen op professionele bedrijven die de ontruiming voor u kunnen regelen. Een woning ontruiming gebeurt uiteraard altijd zorgvuldig. De inboedel wordt indien mogelijk opgeslagen zodat de bewoner hier later weer over kan beschikken als hij weer over woonruimte beschikt. De kosten voor een woningontruiming kunt u uiteraard trachten te verhalen op de huurder.

Hoe zorg ik voor een ordelijke woningontruiming?

Een woning ontruimen van een huurder die niet aan zijn verplichtingen voldoet kan soms erg lastig zijn. Als de huurder weigert de woning te verlaten bijvoorbeeld. U kunt dan niets anders doen dan de politie inschakelen om de huurder uit zijn huis te laten zetten. Vervolgens bent u als verhuurder verantwoordelijk voor de woningontruiming en het laten afvoeren van de inboedel. Als de huurder niet aangeeft dat zijn inboedel op zijn kosten moet worden opgeslagen heeft u het recht de spullen te verkopen of naar de afvalverwerking te laten brengen. Een professioneel bedrijf, gespecialiseerd in woning ontruiming, kan u hierbij helpen.

Een offerte vragen voor het ontruimen van een huurwoning

Wilt u een woning laten ontruimen, neem dan contact op met Woningontruiming Regionaal. Dit bedrijf is actief in diverse regio’s in Nederland en kan ervoor zorgen dat de woning efficiënt en snel wordt leeg gehaald. Ook aanvullende werkzaamheden zoals schoonmaken en onderhoudswerk kunnen door dit bedrijf worden uitgevoerd. De woning kan dan verhuurklaar weer worden opgeleverd. U kunt contact opnemen via het contactformulier op de website. Hier vindt u ook een lijst van plaatsen waar dit bedrijf actief is. U kunt in geval er haast bij de woning ontruiming is dit aangeven in uw contact zodat hier zoveel mogelijk rekening mee kan worden gehouden.