010 Web Fotografie
Image default
Groothandel

Zo onderscheidt uw bedrijf zich met degelijke PET flessen

Wilt u uw product in PET flessen aanbieden? Dan is de kwaliteit natuurlijk ook wel belangrijk. De ene PET fles is immers de andere niet. Daarom is het belangrijk bij de introductie van een nieuw product essentieel dat u hier goed op let. Een PET fles die niet lekker in de hand ligt, zal weinig waardering geven. Hetzelfde geldt voor een fles die niet stevig is. Het is zonde om de introductie van uw product te laten mislukken door een ondeugdelijke verpakking. Denk hier dus goed over na voordat u hierin een keuze maakt.

Welke fles past goed bij mijn product?

Zoals u weet zijn PET flessen in diverse maten leverbaar. Ook als u uw product in verschillende maten wilt aanbieden, zoals een liter en een halve liter, dan kunt u hier prima een PET fles voor gebruiken. Denk maar aan frisdrank dat in verschillende hoeveelheden wordt aangeboden. De grote flessen hebben vaak statiegeld. De kleinere flesjes nog niet, al wordt hier wel over nagedacht. Het voordeel van een statiegeld fles is dat deze in de meeste gevallen teruggebracht worden naar de winkel. Dat maakt hergebruik natuurlijk heel eenvoudig. Maar ook PET flessen zonder statiegeld kunnen apart worden ingezameld, zodat ze kunnen worden gerecycled.

Vind een bedrijf dat degelijke PET flessen produceert

Het is in Nederland niet moeilijk om een bedrijf te vinden dat PET flessen produceert. PET Power in Etten-Leur is een toonaangevend bedrijf op dit gebied. Zij kunnen allerlei soorten flessen maken. En dat niet alleen, ook potjes, farmaceutische flessen en andere verpakkingsmaterialen van gerecycled materiaal rollen er van de band. U kunt uw wensen kenbaar maken en vervolgens wordt de PET fles die u wenst volgens uw aanwijzingen geproduceerd. Op de website vindt u voorbeelden van flessen die standaard geproduceerd worden. Hier kunt u alvast inspiratie uit opdoen voor uw eigen ontwerp, uiteraard met naam van het product en logo en in de door u aangegeven kleur of kleuren.

Gerelateerde artikelen

Dubbel glas

Met geïsoleerd gereedschap stelt u veiligheid voorop

Silvent persluchtpistolen voor licht gebruik