010 Web Fotografie
Image default
Bedrijven

Een opvallend spandoek ontwerpen

Soms wil je gehoord worden en zijn er drastische maatregelen nodig om dat doel te bereiken. Dat kan bijvoorbeeld door zelf een spandoek ontwerpen wat opvalt. En dan vooral een opvallend, uniek en kleurrijk spandoek ontwerpen is een zeer effectief middel om goed op te vallen tussen alle andere reclame middelen. Wie schrijft, die blijft immers en met een beetje spandoek kan dus niemand meer om jou of je boodschap heen.

Hoe ga je te werk?

Om zelf een spandoek  te ontwerpen en te maken heb je niet heel veel nodig. Een groot laken en een paar goede stiften of kwasten en een pakkende leus is al voldoende. Raadzaam is het om met potlood wel eerst jouw letters voor te tekenen. Je wilt natuurlijk niet dat jouw spandoek opvalt omdat jouw letters niet gelijk zijn, of omdat er net een woordje niet oppast. Zorg er wel voor dat je het witte laken goed strak op de grond hebt liggen voor je met potlood aan de gang gaat. Wanneer je tevreden bent over de opzet van de letters pak je de stift op het verf. Hiermee maak je wat je zeggen wilt definitief. Om de boel op te leuken kun je er van alles bij tekenen. Bedenk wel dat less – more is! Met zelf spandoek maken heb je dat in de hand. Afhankelijk van wat je wilt met het spandoek ontwerpen  kun je stokken bevestigen aan je spandoek, zodat je het spandoek gemakkelijk op kunt rollen – uit kunt rollen en showen.

Liever een professioneel spandoek ontwerpen?

Een spandoek op doek is natuurlijk leuk maar misschien een beetje amateuristisch. Zoek je een spandoek voor professioneel gebruik? Laat dan een spandoek ontwerpen door ons. Wij maken een pakken en uniek ontwerp waarmee je goed opvalt. Kijk voor meer informatie op onze website.