010 Web Fotografie
Image default
Tweewielers

Fietsen in een lekkere zomerbries

Ben jij werkgever, werknemer of ZZP’er? Dan kan jij gebruik maken van de Hellorider fietslease. Dit fietsplan is ideaal, omdat het de mogelijkheid biedt om een gloednieuwe fiets te hebben zonder in één keer veel te betalen. Bij het leasen van een fiets betaal je namelijk verspreid het bedrag waardoor je per keer lage prijzen betaalt. Via je werkgever wordt dit geregeld en de service doet de rest voor je. Als ZZP’er kan je ook profiteren van de voordelen van deze service.

Werkgever fietslease Als werkgever profiteer je niet alleen van de fietslease regeling, maar ook van voordelen die hier het gevolg van zijn. De service helpt je vanaf het moment van inschrijven en dan begeleiden ze je met de voorwaarden tot salarisadministratie. Het digitale platform kan je helemaal naar wens inrichten en aanpassen. Ook vind je bepaalde promotietools waardoor je het nieuwe plan makkelijk kan verspreiden. Ook kan je precies aangeven of je een de reiskosten wil vergoeden, een deel ervan of niet. Het heeft ene positief gevolg als je dit aanbiedt. Je werknemers zien jou hierdoor namelijk als een aantrekkelijke werkgever die geeft om zijn werknemers

Voor de werknemer Je bespaart wel 40% op een gloednieuwe fiets via de fietslease en je werkgever. Je kan helemaal zelf de fiets uitzoeken en dit kan zowel bij de fietsdealers als online. Elk type fiets van alle A-label merken zijn beschikbaar en voor iedereen zit er iets aangenaams bij. Je kan hierdoor heerlijk op de fiets naar je werk en blijft fit. Er zijn zelfs vouwfietsen beschikbaar, dus als je een stukje met het openbaar vervoer gaat en dan met de fiets is dit ook een ideale optie. Je bent met de fiets erg mobiel en je bent duurzaam bezig door niet met de auto te gaan.

ZZP’er Als zelfstandig ondernemer kan je gebruik maken van de fietslease en bespaar je 40% op de fiets. Het kopen van een fiets kost meer en hierdoor kan je genieten van de beste fietsen. Je haalt hiermee het optimale uit jouw fietsritten en je bent goed bezig met je gezondheid. Als je de hele dag aan het werk bent is het heerlijk om hier met de fiets heen te gaan om de zon in je op te nemen en de dag te beginnen. Ook is het heerlijk om terug te fietsen zodat je lekker kan uitwaaien. Lange afstanden zijn geen probleem, want je hebt veel verschillende fietsen waar je een lange afstand mee af kan leggen.