010 Web Fotografie
Image default
Tweewielers

5 van de populairste tech-cadeau ideeën

De feestdagen komen er bijna aan en dat betekent natuurlijk dat iedereen op zoek gaat naar originele kerstcadeaus. Tegenwoordig bestaan er naast traditionele geschenken ook heel wat technologische gadgets, die perfect kunnen dienen als Kerstgeschenk.

Wat zijn nu enkele van de beste tech-cadeau ideeën en wat houden ze in? Hieronder vind je handige tips!

1. Een waaiertje voor de smartphone

Ten eerste is er een waaiertje of ventilator voor een smartphone, een gadget die op het eerst zicht misschien niet veel te bieden heeft maar wel degelijk handig kan zijn. De ventilator is gemakkelijk en snel te verbinden met een apparaat door middel van USB en heeft eigenlijk als voornaamste functie om je smartphone af te koelen tijdens gebruik.

Als je een vriend, vriendin, partner of familielid hebt dat het nogal snel warm krijgt tijdens het spelen van spelletjes op de smartphone en wat afkoeling zoekt voor zowel het apparaat als zichzelf, dan is een waaiertje voor op de GSM dus een prachtig Kerstcadeau.

2. Een drone met camera

Daarbij is ook een droge met geïntegreerde camera een leuk cadeautje, vooral als je wat meer geld uit te geven hebt en te ontvanger écht wilt verrassen. Zo’n drone beschikt vaak over een HD-camera, waarmee je prachtige surround beelden maakt van de omgeving. Denk maar aan natuurbeelden maar ook bijvoorbeeld panoramische beelden van een stad.

Technologie fanaten zijn natuurlijk altijd op zoek naar de leukste tech-gadgets en een drone met camera is zonder twijfel een goede kandidaat. Zo’n toestel is trouwens ook handig als de gelukkige ontvanger gepassioneerd is door het maken van video’s en sfeerbeelden

Technologie fanaten zijn natuurlijk altijd op zoek naar de leukste tech-gadgets en een drone met camera is zonder twijfel een goede kandidaat. Zo’n toestel is trouwens ook handig als de gelukkige ontvanger gepassioneerd is door het maken van video’s en sfeerbeelden

3. Oordopjes, maar dan draadloos

Nog een goed tech-cadeau voor Kerst? Draadloze oordopjes. Muziek beluisteren is een favoriete bezigheid van heel wat mensen dus de kans dat je met deze tech gadget iemand blij maakt, is wel degelijk groot. Het vervelende aan oordopjes mét draad is natuurlijk dat die al snel in de weg gaan zitten, waardoor je niet zomaar eender waar kunt luisteren.

Draadloze modellen geven de ontvanger de vrijheid om in een luie zetel, op de bus en op eender welke andere plek naar hun favoriete muziek te luisteren. Vooral tijdens de winter is dat een hobby die heel wat mensen kan bekoren en een set draadloze oordopjes is dan ook een praktisch geschenk.

4. Een magische boeklamp

Nog zo’n activiteit die tijdens de koude wintermaanden alleen maar aan populariteit wint: lezen! Ben je zeker dat de gelukkige ontvanger van jouw gulheid blij zou zijn met een accessoire die het gemakkelijker én leuker maakte om te lezen? Koop dan gewoon een lamp in de vorm van een opengeslagen boek. 

Het is niet alleen een van de beste en meest originele kerstcadeaus, dat het leuker én gezelliger maakt om in het donker of de typische winterse duisternis te lezen of gezellig samen te zijn. Zo’n lamp brengt ook wat meer sfeer in huis en dat is tijdens de kerstperiode natuurlijk een must.

5. Een smartphone powerbank

Als laatste is ook een powerbank voor een smartphone een handig geschenk. Waarom? Bij échte tech-fanaten is de kans groot dat de accu van hun smartphone na een dag gebruiken al leeg is en dat is natuurlijk not done. Geef dus een betrouwbare powerbank cadeau en hij of zij zit nooit meer met een lege batterij! 

 

https://www.bongo.be/nl/kerstcadeaus/