010 Web Fotografie
Image default
Sport

Personal training Amsterdam-West

Privé personal training in het hart van Amsterdam

Altijd maar terug gaan naar vroegere patronen. Jezelf moe voelen en nooit bij jouw dromen komen welke je voor jezelf voor ogen ziet. Steeds zo veel tijd, moeite en geld steken in het behalen van jouw dromen maar nooit overtuigen Voor jouw idee heb je al zoveel gedaan|Je hebt alles al gedaan.

Ik vind dit vaak zo spijtig om te zien, want dit is het verhaal van heel veel individuen die bij mij naarbinnen komen lopen in de personal training studio in Amsterdam-West. Vertrouw op mij: Ik snap precies hoe het is om op zo’n manier moedeloos te worden.

Ik kom het maar al te vaak tegen. Tegen deze individuen heb ik één belangrijk ding te zeggen: Op een bepaald moment voel jij toch ook dat het klaar is?

Wanneer was de laatste keer dat je écht een belofte met jezelf gemaakt?

Een afspraak met jezelf die je ook echt een lange tijd nakwam? Het is niet gek dat je steeds blijft terugvallen. Op een gegeven moment vertrouw je jezelf namelijk niet meer.

Daarom vraag ik aan eenieder die bij mij naar binnen treedt steeds om maar één ding:

Commitment.

Naar jezelf, maar eveneens naar mij . Commitment heb je als enige nodig om op lange termijn winst te behalen als jij bij mij personal training start. Het draait nooit alleen om het boeken van succes. Jij wilt je resultaten natuurlijk behouden.

Geen shortcuts, geen “zomerlichaam na 8 weken”, geen vage sapkuren of zoiets. Het valt allemaal niet onder commitment en zijn shortcuts.

Jezelf op lange termijn verbeteren en trots op jezelf kunnen zal niet lukken in 2 maanden of met een shortcut. Je wilt het aan jezelf gaan bewijzen binnen dit proces.

Wanneer jij en ik het vuur in gaan zorg ik er voor dat je niet in oude gewoontes terugvalt en deze keer daadwerkelijk je successen behaalt wat je voor altijd zal vasthouden. We gaan gezamenlijk kijken naar wat de beste aanpak voor het beste uitkomst is die bij je levenswijze behoort. Want zoals ik al heb gezegd:

Je wilt niet alleen resultaat boeken, jij wilt het straks behouden.

En nee, daarvoor hoef jij niet jouw sociale leven op te geven en hoef je ook niet bijna elke dag aan de kip met rijst en broccoli.

Ik ga je laten zien hoe je nu wel je doelstellingen behaalt wat echt bij je leefstijl behoort en dat je deze keer wel alles er uit haalt wat er in zit, zodat jij aan het einde kan zeggen:

“Ik wist niet dat het zo leuk kon zijn”

Dus, is het dit keer écht klaar met quick-fixes, resultaat dat zo weer verdwijnt en al die slappe smoesjes? Ben je deze keer klaar om die afspraken na te komen met jezelf?

Dan is dit traject voor jou.

We gaan de wereld laten zien dat je het deze keer wel vol kan houden en dat je harde werken wordt beloond.

Klik hieronder om een gratis en vrijblijvende intake te boeken en dan zullen jij en ik samen kijken wat de volgende stap is.

https://dybscoaching.nl