010 Web Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Hoe je kliko snel terug te vinden?

Ben jij ook altijd je kliko kwijt als de vuilniswagen is geweest? Wij wonen aan een voetpad, dus als de kliko wagen die dag langs moet komen, zetten wij, ik dus en alle buren, onze kliko’s op een speciale plek waar de vuilniswagen wel langs kan komen. Er staan volgens mij wel 20 containers netjes op een rij. Maar als de vuilcontainer langs is geweest is dat wel anders. Dan staan alle afvalcontainers her en der en kun je die van jouw niet direct meer terugvinden.

Alle klikos hebben wel ergens onder de rand je huisnummer staan hoor. Maar dat is veel te veel gedoe. Veel fijner is het dat wanneer je aan komt lopen, je je eigen container direct al ziet staan. Dat is heel makkelijk op te lossen door je container te versieren met containerstickers. Containerstickers zijn stickers die speciaal voor containers ontworpen zijn. Ze zien er niet alleen leuk uit, maar zijn bijvoorbeeld ook bestand tegen regen. Met kliko stickers zie je direct je eigen container staan en kun je die direct tussen alle andere afvalcontainers uitvissen.

Er bestaan heel veel verschillende kliko stickers. Zo zijn er stickers met gezichtjes, stickers met bloemen, stickers met dieren en huisnummerstickers. Die huisnummerstickers zijn trouwens verkrijgbaar in 3 neon kleuren dus als je een decoratie met vrolijke bloemenstickers niet ziet zitten, kun je altijd nog je huisnummer op de container plakken. Ook zou je met behulp van plakletters je naam op de kliko kunnen plakken.

Fijn is dat je kliko direct herkenbaar is en dat ie er ook nog eens leuker uit ziet. Dat laatste is eigenlijk best wel een dingetje want veel mensen vinden de uitstraling van hun afvalbakken vreselijk. De bakken zijn uitermate handig, maar ze zien er zeker niet heel erg leuk uit! Maak ze dus ook om die reden een stukje vrolijker en kies voor kliko stickers.