010 Web Fotografie
Image default
Vastgoed fotografie

Inzicht in technisch vastgoedbeheer met een MJOP

Meer en meer vastgoedeigenaren maken de keuze om hun gebouwen te verduurzamen. Zo laten ze onder andere zonnepanelen plaatsen en doen ze investeringen om de isolatiegraad van het gebouw te verhogen. Verder maken warmtepompen het mogelijk om een verdere verduurzaming van het vastgoed te realiseren en worden er gezocht naar nieuwe manieren om energieneutraal te worden. Het streven is bovendien dat alle Nederlandse gebouwen in 2050 energieneutraal zijn, waardoor vele vastgoedbeheerder ook genoodzaakt zijn om deze maatregelen door te voeren. Echter, dit is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Hoe realiseer je namelijk zo’n totale verduurzaming en op welke manier breng je dit technisch gezien op orde? Laan35 is bekend met de antwoorden op deze vragen en komt graag langs om een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op te stellen.

Wat kun je van Laan35 verwachten?

Laan35 is gespecialiseerd in vastgoedmanagement, waarbij onze specialisten MJOPs opstellen om inzicht te verkrijgen in het planmatige onderhoud voor het betreffende vastgoed. Op basis van deze MJOP kan vervolgens actie ondernomen worden, omdat het overzicht inzicht geeft in de te maken kosten, een omschrijving van het onderhoud behelst en foto’s bevat van de huidige staat van bijvoorbeeld het dak of de muren. Met deze kennis kan Laan35 op zoek gaan naar een passend bedrijf die deze klus kan klaren tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, waarna het gebouw er weer langdurig tegenaan kan! Als dat niet als muziek in de oren van vastgoedeigenaren of -beheerders klinkt?

Kom met ons in contact!

Denk jij dat een MJOP onmisbaar is voor jouw technisch beheer? Aarzel dan geen moment langer, maar neem een kijkje op de website van Laan35 om gelijk contact met ons op te nemen en een afspraak te plannen! Zo kunnen we direct aan de slag gaan met het delen van onze visie op vastgoed voor meer inzicht in de staat van jouw vastgoed.

https://laan35.nl/

Gerelateerde artikelen

Onderhoud voor uw vastgoed

De vakbekwaamheid van een rietdekker

Lekke ruit vervangen