010 Web Fotografie
Image default
Vastgoed fotografie

Lekke ruit vervangen

Heb je last van een raam dat elke keer beslaat, of zie je druppels water in jouw raam van dubbelglas, dan is jouw raam lek en wil je natuurlijk het raam repareren. Je hebt nu twee opties. Je kunt zelf het glas repareren of je laat het glas door een expert repareren.

Als je het glas zelf wilt repareren heb je wel enige kennis en ervaring nodig, want hoe werkt glassnijden, hoe haal je het oude glas eruit en hoe zet je nieuw glas in het venster? Alle drie zijn het hele moeilijke dingen die heel erg snel fout gaan als je er geen ervaring mee hebt.

De beste  optie is voor de meeste mensen om het glas door een expert te laten vervangen. Een expert is hier dagelijks mee bezig en kan het niet alleen sneller, netter en beter, maar waarschijnlijk ook goedkoper. Want als je zelf glas snijdt mag je dit waarschijnlijk verschillende keren over doen, omdat glas heel erg snel breekt wanneer je het wilt bewerken. Als je zelf het glas uit de kozijnen wilt halen, is de kans groot dat je de kozijnen kapot maakt. Want het is heel moeilijk om glas uit de kozijnen te halen, zonder de kozijnen van hun plaats te halen.

Een goede glasspecialist kun je heel makkelijk op internet vinden. Het is alleen nog niet makkelijk om te zien welke specialist nu het goedkoopste is, want er is nog geen vergelijkingssite voor glasspecialisten. Dit betekend dat je voor elke specialist een aparte offerte moet aanvragen. Er gaat dus best veel tijd overeen voordat je een glasspecialist hebt die en kundig en goedkoop is. Als er een ruit kapot is wil je graag dat deze zo snel mogelijk wordt gemaakt en kun je niet nog een paar weken wachten. Maar als de ruit alleen lek is, heb je alle tijd en kan je best nog een paar weken wachten voordat de nieuwe ruit erin zit.

https://www.010webfotografie.nl/