010 Web Fotografie
Image default
Dienstverlening

Led Design Holland weet hoe je structureel kunt bezuinigen op de energiekosten

Als u overweegt over te stappen op ledlampen is het raadzaam eerst professioneel advies te vragen. Een firma die u alle nodige informatie kan verschaffen is Led Design Holland. De tips & tricks krijgt u gratis en geheel vrijblijvend. Bijvoorbeeld over subsidie LED verlichting. Als u met het Led Design Holland-voorstel instemt hoeft de overstap op led niet lang op zich te laten wachten; de lampen worden zo snel mogelijk aangeschaft en geïnstalleerd.

Led verlichting voor bedrijven heeft vele voordelen

Of het nu gaat om werkplaats-, winkel-, kantoor- of industriële LED verlichting Led Design Holland is dé expert. Dit team specialisten weet werkelijk alles van ledlampen en actuele ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Led Design Holland kan u bijvoorbeeld vertellen dat de eerste ledlamp -letterlijk- het levenslicht zag in 1962. De techniek die aan dit soort verlichting ten grondslag ligt, werd in de eerste plaats gebruikt voor indicatorlampjes. Het procedé werd door ontwikkeld totdat het geschikt was om breed in te zetten. Tegenwoordig is led niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. De Nederlandse huizen hangen ook vol met led. Wat zijn de voordelen ten opzichte van traditionele lampen? We sommen ze op:

-ledlampen zijn zuinig en efficiënt;

-led-lichtbundels bevatten geen ongewenste straling, oftewel kleuren blijven levensecht;

-een ledlamp hoeft niet op te warmen en verspilt dus geen energie;

-led-licht is schoon licht, schadelijke stoffen als kwik komen er niet aan te pas;

-een risico op elektrocutie is er eigenlijk niet, omdat led op lage gelijkspanning werkt;

Aandachtspunten bij aanschaf van led verlichting

Waar moet u aan denken bij de aanschaf van ledlampen? Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat ze genoeg licht afgeven om verantwoord en veilig te kunnen werken. In een werkplaats is meestal meer licht nodig dan in een wachtkamer. Een en ander hangt ook samen met het aantal ramen; meer daglicht betekent doorgaans dat er minder lampen nodig zijn. Het is van belang of de lampen alleen overdag of soms ook ’s avonds en ’s nachts moeten branden. In het laatste geval zijn armaturen met slimme sensoren een goede keuze. Die gaan op een vast tijdstip aan en uit. Tussendoor branden ze alleen als iemand de ruimte binnentreedt.

https://www.leddesignholland.nl/