010 Web Fotografie
Image default
Onderwijs

Met lesmateriaal groep 3 leren kinderen spelenderwijs

In groep 3 maken kinderen kennis met dingen als lezen en schrijven en lesmateriaal voor groep 3 moet dan ook extra aansprekend zijn. Soms is er naast de standaard lesmethode behoefte aan extra leermiddelen. Bijvoorbeeld om de leerlingen die sneller klaar zijn meer uitdaging te kunnen bieden. Of om juist de kinderen die meer moeite met bepaalde vakken hebben, de stof op een andere wijze aan te bieden. Zeker voor deze groepen is de kwaliteit van het lesmateriaal extra belangrijk. Bij de keuze van het aansprekend lesmateriaal kunt u letten op de manier hoe de stof wordt aangeboden aan de kinderen. Bij voorkeur is dit spelenderwijs en wordt het dus zoveel mogelijk in spelvorm aangeboden.

Leren lezen en rekenen met puzzels

Een leuke manier om iets te leren is door middel van puzzelen. Educatieve Uitgeverij Kinheim speelt hierop in door het verwerken van lesstof in puzzels. Zo hebben zij op het gebied van taal bijvoorbeeld taalpuzzels en taalkaarten. Ook rekenen wordt leuk met logische breinbrekers, rekenpuzzels en sudoku voor kinderen. Daarnaast zijn er meerdere boeken waar de kinderen zelfstandig mee aan de slag kunnen. Zo kunnen zij zelf aan de slag met taal, rekenen en andere vaardigheden. Het overige lesmateriaal voor groep 3, 4 en 5 gaat over wereldoriëntatie, lezen en creativiteit zoals tekenen.

Bestel gemakkelijk de benodigde boeken

Op de website van Educatieve Uitgeverij Kinheim vindt u lesmateriaal voor groep 3 tot en met groep 8. Voor de groepen 6,7 en 8 zijn er ook leermiddelen over bijvoorbeeld verkeer, geschiedenis en gezond gedrag. Als u een boek online bekijkt kunt u van de meeste boeken ook enkele pagina’s inzien. Daarnaast kunt u vooraf een proefpakket bestellen, zodat u precies weet wat u aanschaft. Betalen kan direct via iDEAL of achteraf met een factuur. Binnen een week heeft u het lesmateriaal voor groep 3 of een andere groep al binnen.

https://www.kinheim.com