010 Web Fotografie
Image default
Bedrijfsfotografie

Professionele hotmelt apparatuur van Distritech helpt uw bedrijf enorm!

De voordelen van hotmelt

Heel wat bedrijven maken erg veel gebruik van hotmelt apparatuur. Hotmelt is een speciale lijm die in gesmolten toestand aangebracht wordt. De lijm koelt vervolgens snel af, waardoor er zeer snel een stevig lijmverbinding ontstaat. Bedrijven gebruiken hotmelt vooral om verpakkingen en zelfklevend materiaal af te werken. Bovendien is deze lijm ook nog eens erg veilig en zeer milieuvriendelijk. Gespecialiseerde hotmelt apparatuur mag dan ook in geen enkel bedrijf ontbreken!

Industriële hotmelt apparatuur

Zoekt u een leverancier van deze handige apparatuur, dan moet u bij VDL Distritech zijn. Deze lijmspecialist beschikt namelijk over een uitgebreid assortiment aan verschillende lijmunits. Ze werken met diverse topmerken samen en beschikken over alle mogelijk uitvoeringen. Bij VDL Distritech vindt u zowel gereviseerde als nieuwe units. Distritech levert enkel apparatuur van de hoogste kwaliteit die u voor erg veel toepassingen kan gebruiken.

Service en onderhoud

VDL Distritech zorgt niet alleen voor de levering van deze essentiële apparatuur, ze nemen ook het hotmelt onderhoud voor hun rekening. Hun onderhoudsdienst staat dag en nacht klaar om elk probleem of storing snel te verhelpen. Ook raden ze een regelmatig preventief hotmelt onderhoud sterk aan. Dankzij een tijdige reiniging en controle van de apparatuur wordt een productiestilstand namelijk vermeden. En dit komt de werking van uw bedrijf natuurlijk alleen maar ten goede!

De lijmspecialist

Als dé specialist in industriële hotmelt en andere lijmapparatuur, kan u bij VDL Distritech zowel voor de verkoop als de reiniging en het onderhoud van uw lijmunits terecht. Ze werken met verschillende bekende merken en leveren aan klanten uit diverse markten. Hun technische dienst is enorm flexibel en op alle momenten bereikbaar. Dankzij deze uitstekende service van Distritech valt uw productie dan ook bijna nooit stil!