010 Web Fotografie
Image default
Bedrijfsfotografie

RGB Led strips plafond

RGB LED: WS2811

Prachtig zijn de effecten van de WS2811 LED strip. Als u op de site op ‘bekijk product’ aanklikt dan kunt u een productfilmpje bekijken. U ziet dan een kleine greep uit wat LED strip plafond zoal kan. De LED strip is met een afstandsbediening in te stellen en hierin zijn heel veel mogelijkheden zoals:

  • Keuze uit 300 effecten
  • Instelbare lichtsterkte
  • Optie: bediening via een app

LED strip tegen plafond plakken

In feite is de LED strip plafond ideaal. Zodra het uitgeschakeld is, valt het niet op, en zal het niets hinderen. Maar zodra het ingeschakeld is, geeft het een prachtige effect. Het aanbrengen van de LED strip aan het plafond gaat eenvoudig. Het kan met een speciale aluminium strip, maar u zou het ook via de zelfklevende strip tegen het plafond kunnen plakken.

RGB LED strips

Bekijk RGB LED om te ontdekken wat dat is. Aldaar leest u hoe eenvoudig het principe van het vermengen van de drie primaire kleuren werkt. Het kan functioneren als subtiel achtergrondlicht tot een hele lichtshow. RGB LED wordt dan ook omschreven als de beproefde opvolger van aloude technieken. Al decennia hebben discotheken en popconcerten een lichtshow, WS2811 is de verbetering van die technieken.

LED strips koppelen

De ledstrips koppelen is geen probleem. Pas wanneer ledstrips koppelen extreem lang doorgaat kan deze minder fel gaan branden en zijn er extra adapters nodig. Desalniettemin staat niets in de weg om middels LED strips koppelen een flink festival van lichteffecten te voorzien. Het is de veelzijdigheid van de WS2811 en RGB LED dat het product beter inzetbaar is dan enkel de led strip tegen het plafond. WS2811 LED strip plafond en RGB LED is zowel binnen als buiten te gebruiken.

https://123ledstrips.nl/