010 Web Fotografie
Image default
Bruidsfotografie

Titanium trouwringen

Titanium trouwringen zijn in de afgelopen jaren heel populair geworden omdat men weer eens wat anders wil dan de standaard gouden trouwringen.

Wat is titanium

In 1795 werd een nog onbekende element ontdekt. Het element werd titaan genoemd naar de oude Griekse goden. Het kreeg deze naam omdat de titanen machtige en sterk goden waren. Deze element was ook heel sterk en vooral licht. Het duurde wel tot 1900 totdat het commercieel gebruikt zou worden. Nu staat titaan beter bekend als titanium.

Sieraden

We maken er nu ook sieraden van. Het is een hele sterke metaal en gaat dus voor altijd mee als je er goed mee omgaat. Het is ook heel fijn om te dragen omdat het heel licht is. Mannen zijn vaak niet gewend om ringen te dragen en titanium trouwringen zijn dan ideaal. Titanium trouwringen zijn veel lichter dan zilver of gouden trouwringen. Het is dan ook veel fijner en makkelijker om titanium trouwringen doordat ze heel licht zijn.

Het is bovendien ook unieker om titanium trouwringen te dragen. De meeste mensen dragen namelijk gouden trouwringen. Het ziet er ook heel anders uit. De titanium trouwringen hebben een aparte uitstraling en dit kun je zelf zien in de onderstaande webwinkels.

atelierjerome.com/

groenland-trouwringen.nl/

vdbvr.com/