010 Web Fotografie
Image default
Financieel

Urenregistratie met Keeping

Het verbeteren van je bedrijf begint met het bekijken van data over tijdsbesteding. Of het nu gaat over het verbeteren van werkbeleving, omzet of productiviteit; informatie over gewerkte uren is essentieel. Het is van belang dat deze informatie van hoge kwaliteit is. Je wilt namelijk geen beslissingen maken met slechte of onbetrouwbare data. Hoe zorg je voor kwalitatieve data en wat moet je in je achterhoofd houden bij het doorvoeren van verbeteringen?

 

Juiste tijdregistratie waarborgen

Wil jij beslissingen maken op basis van data over de tijdsbesteding van jouw personeel? Dan is het waarborgen van hoge datakwaliteit cruciaal. Zeker wanneer je zowel de productiviteit als werkbeleving wil optimaliseren. Financiële aspecten zijn niet meer belangrijk dat de ervaren werkdruk en arbeidsomgeving. Iemand met een fijne werkbeleving is namelijk vaak een stuk productiever.

 

Hier moet je op letten bij dataregistratie:

  • Monitoren met vaste maten: minuut-tot-minuut of met kleine intervallen;
  • Vereenvoudigde invoer;
  • Vaste indeling gebruiken: voor projecten en taken een vaste manier van registreren toepassen;
  • Het ontkoppelen van organisatiebeleid en harde cijfers uit de urenregistratie;
  • De beste beslissingen maak je met de beste data.

 

Achteraf klokken, wat is wijsheid?

Veel mensen vullen hun urenregistratie aan het einde van de dag of werkweek in – sommige zelfs pas aan het einde van de maand. Is dit wel zo handig? Als je uren pas een week later invult weet je nooit meer precies wanneer je waar mee bezig was. Keeping heeft hiervoor een perfecte oplossing gevonden: Klik gewoon op de spatiebalk om te starten en te stoppen. Zo simpel is het! Als je zo veel mogelijk van minuut-tot-minuut bijhoudt, dan staat je urenregistratie als een huis!

Tijd die je van minuut-tot-minuut registreert leidt tot betere gegevenskwaliteit. Urenregistratie was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Gebruik Keeping en geniet van de beste data

Keeping biedt een compleet pakket, zodat jij jouw urenregistratie optimaal kan regelen! Ervaar het gemak van moeiteloze tijdregistratie zelf. Bij Keeping is iedereen groot voorstander van toegankelijke data. Daarom kan je altijd alle gegevens uit Keeping exporteren, zodat jij altijd en overal inzicht hebt in jouw urenregistratie.

https://keeping.nl/urenregistratie