010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Verhuisdozen kopen bij verhuisdozen.store voor al je verhuismateriaal

Verhuizen naar het buitenland? Dit is waar ja aan moet denken!

Je hebt de stap genomen: je gaat naar het buitenland verhuizen. Een spannende periode staat voor de deur! Misschien droom je er al jaren van om in het buitenland te wonen of misschien is het plan om te verhuizen pas onlangs op je pad gekomen. In elk geval komt er bij een verhuizing naar het buitenland veel kijken. In deze blog bespreken we wat punten van aandacht waar je rekening mee kan houden tijdens het verhuizen naar het buitenland.

  1. Zorg voor kwalitatief goede verhuisverpakkingen

Als je inboedel een grote afstand af moet leggen is het verstandig om te kiezen voor kwalitatief verhuismateriaal. Het belangrijkste is om stevige verhuisdozen aan te schaffen zodat jouw spullen de lange rit overleven. Verhuismaterialen en verhuisdozen kopen kan voordelig bij verhuisdozen.store

  1. Bepaal de prioriteit van je spullen

Misschien heb je in het buitenland wel veel minder ruimte in je huis of ben je sowieso toe aan een nieuw interieur. Je hebt ook niet altijd de mogelijkheid en het budget om je gehele inboedel te verhuizen. Het is daarom handig om een selectie te maken van spullen die mee gaan en spullen die je verkoopt of weg doet. Ga je voor een bepaalde tijd kort naar het buitenland is het beter om je spullen tijdelijk op te slaan.

Regel geschikt vervoer

Voor verhuizen naar het buitenland moet je vaak flink in de buidel tasten. Transport is een flinke kostenpost die je graag wilt drukken. Doe dit door geschikt transport te regelen zodat je niet op en neer hoeft te rijden. Dit is duurzamer voor je portemonnee en ook nog eens voor het milieu.

Administratie op orde?

Wanneer je emigreert naar het buitenland zijn er meer zaken waar je rekening mee moet houden, afhankelijk van het land waar je heen verhuist. Zaken als de zorgverzekering, belasting en pensioen zijn in elk land anders geregeld. Informeer bij je verhuizer of makelaar dus goed naar wat er binnen het betreffende land van toepassing is en regel deze zaken tijdig. Raadpleeg de website van de belastingdienst voor verder instructies en aandachtspunten.   

https://verhuisdozen.store/